Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Συγκλόνισαν τα παιδιά της Φώφης Γεννηματά: «Αντίο μαμά σε αγαπάμε πολύ και για πάντα»

Σπαρακτικό το τελευταίο αντίο

27 Οκτωβρίου 2021 15:44
Συγκλόνισαν τα παιδιά της Φώφης Γεννηματά: «Αντίο μαμά σε αγαπάμε πολύ και για πάντα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολύ συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 27ης Οκτωβρίου στην εξόδιο ακολουθία της Φώφης Γεννηματά στη Μητρόπολη Αθηνών, καθώς εκφώνησαν επικήδειους λόγους τα παιδιά της, Γιώργος, Κατερίνα και Αιμιλία.

Όπως είπε, μεταξύ άλλων, ο γιος της Γιώργος, «όλες σου τις μάχες τις έδωσες παλικαρίσια, αντίκριζες τον κίνδυνο με το φανταχτερό χαμόγελό σου, έγινες υπόδειγμα για πολλούς πολίτες, η σχέση με τον πατέρα μας είναι παράδειγμα όπως και η σχέση με την αδερφή σου… Τώρα πιστεύω ακόμη περισσότερο στον άνθρωπο, κρατήθηκες με όσες δυνάμεις σου είχαν απομείνει για να σε φιλήσουμε για τελευταία φορά».

Από την πλευρά της η μικρή κόρη της Κατερίνα είπε ανάμεσα σε άλλα: «Είσαι η πιο δυνατή γυναίκα που ξέρω, θα μου λείψει το χάδι σου, η ενέργειά σου, πάντα όταν ήσουν κοντά μου ένιωθα ασφάλεια…».

Η μεγάλη κόρη της Αιμιλία τόνισε μεταξύ άλλων: «Χόρεψες καλύτερα από όλους το ζεϊμπέκικο της ζωής… Αξιοπρέπεια και ελπίδα, αυτά μας έμαθες και να είσαι σίγουρη πως θα τα ακολουθήσουμε».

Φώφη Γεννηματά: Σπάραξε ο σύζυγός της πάνω από το φέρετρο

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της Φώφης Γεννηματά έφτασε στην Μητρόπολη Αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.

Ο σύζυγός της, Ανδρέας Τσούνης μαζί τη μεγαλύτερη Αμαλία, τον 17χρονο γιο τους Γιώργο Γεννηματά και τη μικρότερη Κατερίνα μπήκαν στην εκκλησία φανερά συντετριμμένοι.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της ο οποίος μην μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του και τα δάκρυά του, αγκάλιασε το φέρετρο και το χτύπησε με τη γροθιά του.

Φώφη Γεννηματά: Σπάραξε ο σύζυγός της πάνω από το φέρετρο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share