Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Ράγισαν» καρδιές με το γιο της Φώφης Γεννηματά: «Η αγάπη και η στοργή σου δεν είχε όρια»

Συντετριμμένη η οικογένεια

27 Οκτωβρίου 2021 15:24
«Ράγισαν» καρδιές με το γιο της Φώφης Γεννηματά: «Η αγάπη και η στοργή σου δεν είχε όρια»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα τρία παιδιά της Φώφης Γεννηματά είπαν το δικό τους «αντίο» για τη μητέρα τους.

«Η αγάπη και η στοργή σου δεν είχε όρια», τόνισε ο γιος της Φώφης Γεννηματά, σημειώνοντας ότι έγινε υπόδειγμα για πάρα πολλούς ανθρώπους, κάτι που επιβεβαιώνει η απόφαση της Πολιτείας για να δημιουργηθεί πρόγραμμα με το όνομά της για προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού.

γιος Γεννηματά

«Με την αποχώρησή του νόμιζα ότι φεύγουν οι ελπίδες μου. Τώρα όμως πιστεύω ακόμη περισσότερο στον άνθρωπο. Κρατήθηκες με όσες δυνάμεις σου είχαν απομείνει, για να μας κρατήσεις στην αγκαλιά. Είμαι σίγουρος ότι θα μας κοιτάς με χαμόγελο πάνω εκεί από τα σύννεφα», κατέληξε.

Η κόρης της αναφέρθηκε στην συνεχή παρουσία της στο πλευρό των παιδιών. «Είσαι η πιο δυνατή γυναίκα που ξέρω. Θα μας λείψεις πολύ. Θα μου λείψει το χάδι σου, το χαμόγελό σου» είπε. «Αντίο μαμά, είσαι μαχήτρια, σ' αγαπάμε πολύ και πάντα», κατέληξε η κόρη της Φώφης Γεννηματά, Κατερίνα.

Έντονη ήταν η συγκίνηση της μεγάλης της κόρης, Αιμιλίας, που αναφέρθηκε σε όσα θα τους λείψουν πιο πολύ, που είναι οδηγός για μια ζωή γεμάτη αλήθεια, αξιοπρέπεια κι ελπίδα. «Αυτά μας έγραφες και να είσαι σίγουρη ότι θα τα ακολουθήσουμε», κατέληξε.

Φώφη Γεννηματά: Σπάραξε ο σύζυγός της πάνω από το φέρετρο

Φώφη Γεννηματά: Σπάραξε ο σύζυγός της πάνω από το φέρετρο

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της Φώφης Γεννηματά έφτασε στην Μητρόπολη Αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.

Ο σύζυγός της, Ανδρέας Τσούνης μαζί τη μεγαλύτερη Αμαλία, τον 17χρονο γιο τους Γιώργο Γεννηματά και τη μικρότερη Κατερίνα μπήκαν στην εκκλησία φανερά συντετριμμένοι.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της ο οποίος μην μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του και τα δάκρυά του, αγκάλιασε το φέρετρο και το χτύπησε με τη γροθιά του.

Συντετριμμένη η οικογένειά της Φώφης Γεννηματά μπροστά από το φέρετρο!

Ο γιος της, ο 17χρονος Γιώργος εκφώνησε επικήδειο για τη μητέρα του, ενώ το ίδιο έκαναν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, αλλά και ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share