Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φώφη Γεννηματά: Σπάραξε ο σύζυγός της πάνω από το φέρετρο

Δεν υπάρχουν λόγια

27 Οκτωβρίου 2021 15:10
Φώφη Γεννηματά: Σπάραξε ο σύζυγός της πάνω από το φέρετρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της Φώφης Γεννηματά έφτασε στην Μητρόπολη Αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.

Ο σύζυγός της, Ανδρέας Τσούνης μαζί τη μεγαλύτερη Αμαλία, τον 17χρονο γιο τους Γιώργο Γεννηματά και τη μικρότερη Κατερίνα μπήκαν στην εκκλησία φανερά συντετριμμένοι.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της ο οποίος μην μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του και τα δάκρυά του, αγκάλιασε το φέρετρο και το χτύπησε με τη γροθιά του.

Συντετριμμένη η οικογένειά της Φώφης Γεννηματά μπροστά από το φέρετρο!

Ο γιος της, ο 17χρονος Γιώργος, αναμένεται να εκφωνήσει επικήδειο για τη μητέρα του, ενώ το ίδιο έκαναν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, αλλά και ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Mε μπαστούνι και υποβασταζόμενη η Ντόρα Μπακογιάννη! (Video)

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Συνοδευόμενη από τον γιο της, Κώστας Μπακογιάννη, έφτασε στη Μητρόπολη Αθηνών η Ντόρα Μπακογιάννη για να πει το τελευταίο «αντίο» στην Φώφη Γεννηματά. Με βουρκωμένα μάτια και το κεφάλι σκυφτό ο άντρας και τα παιδιά της Φώφης Γεννηματά. «Τσακίζουν» κόκαλα οι συγκηνιτικές στιγμές

Συγκεκριμένα, η κα. Μπακογιάννη που δίνει τη δική της γενναία μάχη με τον καρκίνο βρίσκεται μαζί με πλήθος κόσμου από την πολιτική σκηνή προκειμένου να αποχαιρετήσει και η ίδια την σπουδαία γυναίκα, πολιτικό και μητέρα, Φώφη Γεννηματά. Η Ντόρα Μπακογιάννη συγκίνησε τις προηγούμενες ημέρες, όταν ανακοίνωσε ότι έχει καρκίνο. Ο κόσμος την υποδέχθηκε με χειροκροτήματα.

Μόλις μπήκε στην εκκλησία, υποβασταζόμενη από τον γιο της, Κώστα, έσπευσε συγκινημένη στους συγγενείς της Φώφης για να τους συλλυπηθεί, έχοντας μια αγκαλιά για τον άντρα και τα παιδιά της.

Συγκινημένη και κρατώντας το χέρι του γιου της Κώστα Μπακογιάννη έφτασε στη Μητρόπολη Αθηνών, η Ντόρα Μπακογιάννη για να αποτίσει φόρο τιμής στην Φώφη Γεννηματά. Μόλις μπήκε στην εκκλησία, έσπευσε συγκινημένη στους συγγενείς της Φώφης για να τους συλλυπηθεί, αγκαλιάζοντας τον άντρα και τα παιδιά της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share