Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θλίψη στη κηδεία του 20χρονου Ρομά: Συγκλονίζει η φωτογραφία της οικογένειας πάνω στο αγροτικό!

Το τελευταίο αντίο στον 20χρονο που σκοτώθηκε στην καταδίωξη από Αστυνομικούς

27 Οκτωβρίου 2021 14:59
Θλίψη στη κηδεία του 20χρονου Ρομά: Συγκλονίζει η φωτογραφία της οικογένειας πάνω στο αγροτικό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο νεκροταφείο Σχιστού κηδεύτηκε ο 20χρονος Ρομά που έπεσε νεκρός κατά την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Συγγενείς και φίλοι παραβρέθηκαν στο νεκροταφείο στο Σχιστό για να πουν το τελευταίο αντίο στον 20χρονο, η σορός του οποίου βρισκόταν στο πατρικό του σπίτι για να κλάψουν τον νεκρό κατά το έθιμο. Ο νεαρός ήταν πατέρας τριών παιδιών και ζούσε με την οικογένεια του στον Ασπρόπυργο.

Στο μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται η απολογία των αστυνομικών που συμμετείχαν στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα τα ξημερώματα του Σαββάτου και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 20χρονου, τον σοβαρό τραυματισμό ενός 16χρονου και με τον τρίτο επιβαίνων να διαφεύγει της σύλληψης.

Ο τελευταίος σήμερα (27/10) εμφανίστηκε στα εμφανίστηκε στα δικαστήρια Πειραιά προκειμένου να απολογηθεί.

Θλίψη στη κηδεία του 20χρονου Ρομά: Συγκλονίζει η φωτογραφία της οικογένειας πάνω στο αγροτικό!

Πέραμα: Καταιγιστικές εξελίξεις! Παρουσιάστηκε στα Δικαστήρια Πειραιά ο 15χρονος Ρομά - Τα πρώτα του λόγια

Πέραμα: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις καθώς παρουσιάστηκε αυτοβούλως στα Δικαστήρια Πειραιά ο 15χρονος που ήταν στο αμάξι το οποίο καταδίωξαν οι αστυνομικοί στο Πέραμα τα ξημερώματα του Σαββάτου (23.10.2021), καταδίωξη στην οποία έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών ο 20χρονος.

Μάλιστα, ο 15χρονος ανέφερε πως αυτός ήταν ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου. Είπε επίσης πως «μόλις σταματήσαμε βάλαμε τα χέρια ψηλά και αυτοί μας πυροβόλησαν. Πυροβόλησαν τον φίλο μου και μου λέει μετά ο φίλος μου. Στο Αιγάλεω δε σταματήσαμε γιατί φοβηθήκαμε, μη μας σκοτώσουν. Μόνο το αμάξι κλέψαμε».

Συνέχισε λέγοντας πως «σταματήσαμε με το λεωφορείο μούρη με μούρη και αυτοί άφησαν μετά κάτω τα μηχανάκια τους και μας πυροβολήσανε. Πρώτα πυροβόλησαν και μετά κάναμε πίσω. Εγώ οδηγούσα. Ο φίλος μου που σκοτώθηκε ήταν 18 χρονών και ήταν συνοδηγός».

Είπε πως δεν είχαν όπλα πάνω τους, ενώ διέψευσε πως εμβόλισε τους αστυνομικούς, λέγοντας πως όταν έκανε όπισθεν ήταν πεσμένες οι μηχανές και οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν ήδη πυροβολήσει. «Σταματήσαμε, αυτοί πυροβολήσανε», είπε. Είπε πως όταν βγήκε από το αυτοκίνητο κρύφτηκε στη ρόδα και όταν τελείωσαν οι γεμιστήρες, άρχισε να τρέχει.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share