Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Εξάρχεια: Αστυνομικός των ΜΑΤ σπάει τζαμαρία και φωνάζει «ναι, είμαι τρελός» (vid)

Διατάχθηκε ΕΔΕ

27 Οκτωβρίου 2021 15:04
Εξάρχεια: Αστυνομικός των ΜΑΤ σπάει τζαμαρία και φωνάζει «ναι, είμαι τρελός» (vid)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφει τη στιγμή που ένας αστυνομικός των ΜΑΤ με το γκλοπ του σπάει το τζάμι καταστήματος.

Το συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα Εξάρχεια.

Μέσα στο κατάστημα βρίσκονται εργαζόμενοι και πελάτες οι οποίοι φωνάζουν έντρομοι από την επίθεση, ενώ ακούγεται μια κοπέλα να τον ρωτάει «τι κάνεις, είσαι τρελός»; Με τον αστυνομικό των ΜΑΤ να απαντά «ναι, είμαι τρελός».

Τα επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στην Σόλωνος στα Εξάρχεια, όταν αστυνομικές δυνάμεις με χημικά διέλυσαν συγκέντρωση του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Άνδρες των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών ενώ προχώρησαν και σε προσαγωγές.

Νέα ένταση στο κέντρο της Αθήνας - Οδοφράγματα και πετροπόλεμος έξω από την ΑΣΟΕΕ

Νέα ένταση στο κέντρο της Αθήνας - Οδοφράγματα και πετροπόλεμος έξω από την ΑΣΟΕΕ

Νέα ένταση υπάρχει στο κέντρο της Αθήνας, αυτή τη φορά με επίκεντρο την ΑΣΟΕΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κλείσει τμήμα της Πατησίων και της Αλεξάνδρας προς Πατήσια αφού άγνωστοι πετάνε πέτρες έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και καίνε κάδους.

Τι είχε συμβεί νωρίτερα

Να σημειώσουμε ότι νωρίτερα είχαμε χημικά, προσαγωγές και πετροπόλεμο μετά από πορεία αντιεξουσιαστών ενάντια στην υποχρεωτική λήψη DNA. Η Αστυνομία προχώρησε σε 5 προσαγωγές.

Μεγάλη ένταση, ρίψεις χημικών και προσαγωγές υπάρχουν στα Εξάρχεια μετά από πορεία αντιεξουσιαστών με αφορμή ό, τι συνέβη στο Πέραμα και στη χθεσινή πορεία στα Προπύλαια.

Το σημείο όπου ξεκίνησε η ένταση ήταν στη διασταύρωση των οδών Σόλωνος και Ακαδημίας. Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά την πορεία που συμμετείχαν περί τα 150 άτομα, ομάδα αγνώστων επιτέθηκε με πυροσβεστήρες κατά αστυνομικών δυνάμεων που απάντησαν με χρήση χημικών. Κατά τις ίδιες πηγές, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε περισσότερες από 6 προσαγωγές.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω ανάρτηση, υπάρχουν καταγγελίες για τον τρόπο που ενεργεί η Αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων. Ωστόσο την ίδια περιοχή, απήγαγαν και βασάνισαν 25χρονο ζητώντας λύτρα 10.000 ευρώ!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share