Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας η Έφη!

Αυτή είναι η απόφαση του δικαστηρίου

27 Οκτωβρίου 2021 14:23
Επίθεση με βιτριόλι: Ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας η Έφη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Καταπέλτης» είναι η απόφαση του δικαστηρίου για την 36χρονη Έφη, που κρίθηκε ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην επίθεση με βιτριόλι απέναντι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Μετά από μια ημέρα, όπου η υπεράσπιση έκανε τα πάντα για να αποφύγει αυτή την απόφαση, προεξάρχοντος του βασικού συνηγόρου, Σάκη Κεχαγιόγλου, το δικαστήριο έκανε τη διάσκεψή του και αποφάσισε οριστικά την ενοχή της Έφης, συμφωνώντας με το κατηγορητήριο, που έλεγε πως είχε σκοπό να σκοτώσει την Ιωάννα.

Το μόνο που έχει απομείνει, πια, είναι να αποφασιστεί η ποινή της 36χρονης καταδικασθείσας ως ένοχης, με την πλευρά της Ιωάννας να ευελπιστεί στη μέγιστη δυνατή.

Η πρόταση του Εισαγγελέα... που άνοιξε το δρόμο

Ο εισαγγελέας της έδρας, Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης, υπήρξε νωρίτερα κατηγορηματικός ζητώντας να καταδικαστεί η 36χρονη Έφη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, με ενδεχόμενο δόλο.

Είχε επισημάνει ότι, η 36χρονη δεν ζήτησε πραγματικά συγγνώμη, αλλά η στάση της παραμένει εχθρική προς το θύμα της.

Ο κ. Μαστραντωνάκης, παράλληλα, έκανε λόγο για «σχέδιο εξόντωσης με το βιτριόλι» και «αισθήματα μίσους για την Ιωάννα».

Μάλιστα, στο άκουσμα της πρότασης του εισαγγελέα συγγενείς της Ιωάννας μέσα και έξω από την αίθουσα είχαν ξεσπάσει σε λυγμούς, καθώς πρόκειται για μια πρώτη δικαίωση για το θύμα της αποτρόπαιης επίθεσης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share