Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μετρό Θεσσαλονίκης: Στη τελική ευθεία για την ολοκλήρωση

Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες άλλος ένας συρμός, τον Ιανουάριο ο τελευταίος - Ακόμα μία προσφυγή για τα αρχαία της Βενιζέλου

27 Οκτωβρίου 2021 11:50
Μετρό Θεσσαλονίκης: Στη τελική ευθεία για την ολοκλήρωση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έφτασε λίγο πριν τις 10 σήμερα το πρωί ο 16ος συρμός του Μετρό Θεσσαλονίκης και τις επόμενες ημέρες πρόκειται να μπει στη συντήρηση, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Νίκος Ταχιάος, ενώ έχει γίνει γνωστό πως μέσα στο 2023 θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα.

Ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό μιλώντας στη Voria.gr σημειώσε πως έγινε σήμερα η τοποθέτηση δύο βαγονιών του Μετρό και μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες άλλος ένας συρμός θα φτάσει στην πόλη ενώ τον Ιανουάριο θα έρθει και ο τελευταίος.

Μετρό Θεσσαλονίκης

Στο μεταξύ, ο κ. Ταχιάος ανέφερε πως στις 3 Δεκεμβρίου αναμένεται η εκδίκαση από το Συμβούλιο της Επικρατείας μίας προηγούμενης προσφυγής για τα αρχαία του σταθμού Βενιζέλου ενώ τόνισε πως έχει κατατεθεί ακόμα μία, για την οποία όμως δεν υπάρχει νεότερη ενημέρωση καθώς είναι σε αρκετά πρώιμο στάδιο.

Παράλληλα, επανέλαβε πως στόχος είναι το μετρό της Θεσσαλονίκης να παραδοθεί στην πόλη μέχρι το τέλος του 2023, όπως έχει δεσμευτεί σχετικά η κυβέρνηση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share