Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός: Μαχαίρωσαν μαθητή στο 1ο ΕΠΑΛ Αθηνών!

Σοκ για την οικογένειά του!

27 Οκτωβρίου 2021 08:04
Συναγερμός: Μαχαίρωσαν μαθητή στο 1ο ΕΠΑΛ Αθηνών!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συναγερμός επικρατεί στο 1ο ΕΠΑΛ Αθηνών με ένα τρομακτικό περιστατικό βίας, αφού μαθητής του Λυκείου δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από συνομηλίκους του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το Αστυνομικό Τμήμα Ακρόπολης ενημερώθηκε από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός το πρωί της Δευτέρας, για έναν ανήλικο γεννηθέντα το 2005, ο οποίος έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, με ένα ακόμη περιστατικό να έχει σοκάρει την πρωτεύουσα.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν εκεί, ο ανήλικος τους είπε ότι το πρωί της Δευτέρας στις 10:30 περίπου δέχτηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη. Την υπόθεση διερευνά το Α.Τ. Συντάγματος.

Τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Νέα ένταση υπήρξε χθες (26/10) στο κέντρο της Αθήνας, αυτή τη φορά με επίκεντρο την ΑΣΟΕΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κλείσει τμήμα της Πατησίων και της Αλεξάνδρας προς Πατήσια αφού άγνωστοι πετάνε πέτρες έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και καίνε κάδους.

Τι είχε συμβεί νωρίτερα

Να σημειώσουμε ότι νωρίτερα είχαμε χημικά, προσαγωγές και πετροπόλεμο μετά από πορεία αντιεξουσιαστών ενάντια στην υποχρεωτική λήψη DNA. Η Αστυνομία προχώρησε σε 5 προσαγωγές.

Μεγάλη ένταση, ρίψεις χημικών και προσαγωγές υπάρχουν στα Εξάρχεια μετά από πορεία αντιεξουσιαστών με αφορμή ό, τι συνέβη στο Πέραμα και στη χθεσινή πορεία στα Προπύλαια.

Το σημείο όπου ξεκίνησε η ένταση ήταν στη διασταύρωση των οδών Σόλωνος και Ακαδημίας. Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά την πορεία που συμμετείχαν περί τα 150 άτομα, ομάδα αγνώστων επιτέθηκε με πυροσβεστήρες κατά αστυνομικών δυνάμεων που απάντησαν με χρήση χημικών. Κατά τις ίδιες πηγές, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε περισσότερες από 6 προσαγωγές.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω ανάρτηση, υπάρχουν καταγγελίες για τον τρόπο που ενεργεί η Αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share