Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέα διαμαρτυρία Ρομά στα Μέγαρα – Έκλεισε η Εθνική Αθηνών-Κορίνθου

Νέα συγκέντρωση για τον θάνατου του 20χρονου στο Πέραμα

26 Οκτωβρίου 2021 21:38
Νέα διαμαρτυρία Ρομά στα Μέγαρα – Έκλεισε η Εθνική Αθηνών-Κορίνθου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα συγκέντρωση πραγματοποιεί σήμερα ομάδα Ρομά στα Μέγαρα.

Διαμαρτύρονται για τον θάνατο του 20χρονου, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών την Παρασκευή στο Πέραμα.

Λόγω της συγκέντρωσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο ύψος του 39ου χιλιομέτρου στα Μέγαρα.

Σημειώνεται ότι γίνεται εκτροπή των οχημάτων στον παράδρομο και στην παλαιά Εθνική Οδό.

Οι συγκεκριμένες συγκεντρώσεις και αποκλεισμοί δρόμων, εντάσσονται στις διαμαρτυρίες Ρομά, για το θάνατο του 20χρονου, στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ιδιαίτερα ανησυχία επικρατεί πάντως στην Ελληνική Αστυνομία για τις αντιδράσεις την ημέρα των απολογιών, των επτά αστυνομικών που ενεπλάκησαν στο περιστατικό.

Εχουν δοθεί μάλιστα σαφείς εντολές για αυξημένα μέτρα αυτοπροστασίας σε όλους τους αστυνομικούς και ειδικά σε αυτούς της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ έχει δοθεί εντολή να φυλάσσονται και να γίνουν πολλές περιπολίες γύρω από αστυνομικά τμήματα και αστυνομικούς στόχους. Επίσης έχει δοθεί εντολής στις αστυνομικές διευθύνσεις όλης της Ελλάδας, να μην κλείσει δρόμος ή οδικός κόμβος από διαμαρτυρία συγκεντρωμένων.

Υπενθυμίζεται ότι και χθες, Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου είχε κλείσει η Εθνική Οδός στο Ζευγολατιό, ενώ διακοπή της κυκλοφορίας υπήρξε και στην παλιά Εθνική στο ύψος των Μεγάρων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share