Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 18χρονος σε τροχαίο με «γουρούνα»

Ο νεαρός φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος

26 Οκτωβρίου 2021 19:31
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 18χρονος σε τροχαίο με «γουρούνα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 18χρονος έχασε τη ζωή του την Τρίτη σε τροχαίο δυστύχημα με τετράτροχο όχημα («γουρούνα»), σε περιοχή του Δήμου Θέρμης, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, το όχημα κινείτο σε χωματόδρομο ανάμεσα στους οικισμούς Περιστερά και Λακκιά, όταν ο άτυχος νεαρός, υπό συνθήκες που ερευνώνται, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε δέντρο, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από την αστυνομία διενεργείται προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

Κινέτα: Σοκαριστικό τροχαίο - Αυτοκίνητο έπεσε από ύψος 12 μέτρων (vid)

Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο ατύχημα που έγινε σήμερα το πρωί στην Κινέτα.

Aπό θαύμα γλίτωσε ο οδηγός του αυτοκινήτου, στην παλαιά Εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου στο 57ο χλμ, όταν έπεσε μέσα σε ρέμα από ύψος 12 μέτρων, που βρίσκεται στο γεφύρι της Πίκας. Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα της πυροσβεστικής με 16 άνδρες, καθώς και όχημα της πυροσβεστικής Κορίνθου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε, σύμφωνα με το Korinthostv και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου ελαφρά τραυματισμένος.

Τραγωδία στην Αχαΐα: Νεκρός 45χρονος σε φρικτό τροχαίο

Τη ζωή του έχασε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα 45χρονος οδηγός Ι.Χ αυτοκινήτου, Πατρών – Τριπόλεως, στην περιοχή Κριθαράκια Αχαΐας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου του, το οποίο καρφώθηκε σε κολόνα.

Ο θάνατος του 45χρονου ήταν ακαριαίος. Έρευνες για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Πατρών. Ενώ σοβαρό τροχαίο στη Μαραθώνος. Στο νοσοκομείο οδηγός μηχανής.

 Τραγωδία στην Αχαΐα: Νεκρός 45χρονος σε φρικτό τροχαίο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share