Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021

Πέθανε ο Πέππας από κορωνοϊό!

Σε ηλικία 59 ετών!

26 Οκτωβρίου 2021 12:40
Πέθανε ο Πέππας από κορωνοϊό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν άντεξε τις βαριές επιπλοκές του κορωνοϊού ο Βολιώτης δικαστικός επιμελητής, Βαγγέλης Πέππας, φεύγοντας από τη ζωή εχθές το βράδυ, έπειτα από μάχη δυο εβδομάδων.

Ο 58χρονος άνδρας, μεγαλωμένος στη Νέα Ιωνία, ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά, αποτελούσε μέλος της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Kαράτε Βόλου, ενώ ήταν πολύ αγαπητός στο δικαστικό χώρο..

Πέθανε ο Πέππας από κορωνοϊό!

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σπύρος Καποδίστριας

Την θλίψη της για τον χαμό του πρώην αθλητικού δικαστή της Superleague, Σπύρου Καποδίστρια, μετά από μάχη με τον καρκίνο, εκφράζει η διοργανώτρια αρχή.

Η ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρει:

Με βαθιά οδύνη, ο πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι και σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους οικείους του αδέκαστου δικαστικού λειτουργού Σπύρου Καποδίστρια, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή, μετά από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σπύρος Καποδίστριας

Ο Σπύρος Καποδίστριας διετέλεσε ο πρώτος τακτικός αθλητικός δικαστής του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της Super League από το 2015 μέχρι το 2018 και ξεχώρισε για την επιστημονική του κατάρτιση, την οξυδέρκειά του, το αίσθημα δικαίου, το ήθος, την εντιμότητά του, αλλά και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, σε όλες τις υποθέσεις που χειρίστηκε.

Ιδιαίτερα αγαπητός και μεταξύ των εργαζομένων της Super League, με την ευγένεια και την αίσθηση του χιούμορ που τον χαρακτήριζε, ο Σπύρος Καποδίστριας αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα...

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share