Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021

Κορωνοϊός: Θετικός ο Μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων-Είχε εμβολιαστεί

Θετικοί βρέθηκαν, επίσης, ένας Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης και Περιθεωρίου και ακόμη 2 κληρικοί - Πέρασαν όλοι με ελαφρά συμπτώματα την ασθένεια

26 Οκτωβρίου 2021 12:00
Κορωνοϊός: Θετικός ο Μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων-Είχε εμβολιαστεί

Με Covid-19 διεγνώσθη την προηγούμενη εβδομάδα ο Μητροπολίτης Ξάνθης, Παντελεήμων (ο οποίος είναι εμβολιασμένος), ένας Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης και Περιθεωρίου και ακόμη 2 κληρικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της XanthiNews.gr είναι όλοι τους καλά και πέρασαν τις ημέρες της ασθένειάς τους πολύ ελαφρά.

Μητροπολίτης-Ξάνθη

Παράλληλα, στενές τους επαφές (άλλοι κληρικοί της Ξάνθης) διενεργούσαν καθημερινά τεστ σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ. Οι κρίσιμες ημέρες πέρασαν και σύντομα όλοι θα επανέλθουν στις επάλξεις.

Μητροπολίτης Γρεβενών Δαβίδ: Κατέβαζε τη μάσκα σε όποιον πήγαινε να φιλήσει το Σταυρό

Τα εγκαίνια των φοιτητικών εστιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην πόλη των Γρεβενών ήταν μια πολύ σημαντική είδηση για την πόλη, η οποία χρειαζόταν τέτοιες εγκαταστάσεις.

Όμως, μια κίνηση του Μητροπολίτη Γρεβενών Δαβίδ κατά τον αγιασμό, άφησε σε δεύτερη μοίρα το πραγματικά σημαντικό γεγονός.

Αρκετοί από τους παρευρισκόμενους θέλησαν να ασπαστούν τον Σταυρό και σε όσους δεν κατέβαζαν μόνοι τους τη μάσκα για να το κάνουν, τους… βοηθούσε ο Μητροπολίτης, όπως φαίνεται στο βίντεο του star-fm.gr.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share