Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Λύγισε» στον αέρα του Mega η Ράνια Τζίμα για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Η συγκινητική αναφορά στην οικογένειά της

25 Οκτωβρίου 2021 23:10
«Λύγισε» στον αέρα του Mega η Ράνια Τζίμα για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά έχει σκορπίσει τη θλίψη σε όλο το Πανελλήνιο. Μετά τη συγκίνηση της Σίας Κοσιώνη στο δελτίο του ΣΚΑΪ, ακολούθησαν τα δάκρυα της Ράνιας Τζίμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Αμέσως μετά το ρεπορτάζ για τον θάνατο της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, η δημοσιογράφος βουρκωμένη μίλησε για την οικογένειά της, ενώ δε δίστασε να σκουπίσει τα δάκρυά της μπροστά στην κάμερα.

Η συγκίνηση της Ράνιας Τζίμα στο Mega για τη Φώφη Γεννηματά

«Ο πόνος είναι ανείπωτος για την οικογένειά της και τα τρία παιδιά της», είπε η Ράνια Τζίμα με δάκρυα στα μάτια και με τρεμάμενη φωνή.

Φώφη Γεννηματά: «Θα ήθελα ένα κουμπί να εξαφανιστώ» – Τι είπε ο Νίκος Μουτσινάς

Στον θάνατο της Φώφης Γεννηματά αναφέρθηκε ο Νίκος Μουτσινάς στην έναρξη της εκπομπής του. Με κάποια αμηχανία, καθώς το κόνσεπτ της εκπομπής είναι χιουμοριστικό, ο παρουσιαστής είπε ότι «θα ήθελε να πατήσει ένα κουμπί και να εξαφανιστεί» αλλά επειδή κάτι τέτοιο δε γίνεται, συνέχισε το πρόγραμμα κανονικά.

«Είναι αυτές οι στιγμές που ιδανικά θα ήθελα να είμαι σπίτι μου. Δεν μπορούσε να συμβεί αυτό, το καταλαβαίνετε. Σήμερα έφυγε από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά, να δώσουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Ένα πολύ άσχημο γεγονός, πολύ ξαφνικό γεγονός» είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Όπως καταλαβαίνετε, η εκπομπή είναι πολύ συγκεκριμένη, διέπεται από… ναρκωτικές ουσίες, θα έλεγε κάποιος, έτσι είμαστε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Θα συνεχίσουμε στη δική μας την τρέλα. Στέλνουμε την αγάπη μας και τη δύναμη στους συγγενείς και τους φίλους της και συνεχίζουμε κανονικά στα δικά μας. Τώρα θα ήθελα ένα κουμπί να εξαφανιστώ, αλλά δεν υπάρχει το κουμπί» κατέληξε ο Νίκος Μουτσινάς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share