Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρήνος για τον Άκη Τσελέντη

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

25 Οκτωβρίου 2021 22:59
Θρήνος για τον Άκη Τσελέντη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη μητέρα του, η οποία έφυγε από τη ζωή, αποχαιρέτησε μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Ακης Τσελέντης.

«Δυστυχώς, δεν μπορώ να γράψω πολλά από τη συγκίνηση. Πριν λίγο έφυγε στην αγκαλιά μου ακούγοντας ένα κομμάτι κλασσικής μουσικής που της έβαλα η αγαπημένη μου μητέρα», έγραψε ο Ακης Τσελέντης στο Facebook το απόγευμα της Δευτέρας.

Λαμία: Πέθανε ο Ηλίας Παπαδήμας

Σαν κεραυνός έπεσε στην κοινωνία της Λαμίας η είδηση του θανάτου του 53χρονου Ηλία Παπαδήμα, γιου του επί σειρά ετών Δημάρχου της πόλης και Υπουργού Υγείας, Λάμπρου Παπαδήμα.

Πριν από λίγες ημέρες είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και είχε νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Ακολούθησε μία ακόμη χειρουργική επέμβαση σε Νοσοκομείο των Αθηνών και η εισαγωγή του στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Αν και τα πρώτα σημάδια στην πορεία της υγείας του ήταν ενθαρρυντικά, ξαφνικά η κατάστασή του επιδεινώθηκε ραγδαία με αποτέλεσμα σήμερα το πρωί να αφήσει την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ. Ο Ηλίας Παπαδήμας διατηρούσε τεχνικό γραφείο στη Λαμία, όπως μεταδίδει το lamiareport.

Αφήνει πίσω την πολυαγαπημένη του σύζυγο Μαρία και την λατρεμένη του κορούλα. Η κηδεία του Ηλία Παπαδήμα θα γίνει αύριο Τρίτη 26 Οκτωβρίου στις 16:00 το απόγευμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Λαμίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share