Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Ματαιώθηκε λόγω πένθους για τη Φώφη Γεννηματά η μαθητική παρέλαση

H ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών

25 Οκτωβρίου 2021 21:09
Θεσσαλονίκη: Ματαιώθηκε λόγω πένθους για τη Φώφη Γεννηματά η μαθητική παρέλαση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ματαιώθηκε η μαθητική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, μιας και πέφτει την μέρα κατά την οποία κηρύχθηκε εθνικό πένθος για την Φώφη Γεννηματά.

Η σορός της θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10 το πρωί και στις 14.00 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία. Η ταφή της Φώφης Γεννηματά θα γίνει στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών.

Στο μεταξύ, να μην διεξαχθούν παρελάσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στο νομό Πέλλας αποφασίστηκε στο μεταξύ στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Διοικητήριο, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων νέου κορωνοϊού. Σε σχετική ανακοίνωση της αντιπεριφέρειας επισημαίνεται ότι η απόφαση αυτή ελήφθη με στόχο τη διαφύλαξη της υγείας της τοπικής κοινωνίας από την επιπλέον μετάδοση του ιού λόγω συνωστισμού κατά τη διεξαγωγή των παρελάσεων.

H ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών για την παρέλαση στη Θεσσαλονίκη και τη Φώφη Γεννηματά

«Μετά την κήρυξη από τον Πρωθυπουργό της Χώρας της 27ης Οκτωβρίου ως ημέρας εθνικού πένθους για την εκδημία της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, πρώην Αναπληρωτή Υπουργού, πρώην Υφυπουργού, πρώην Νομάρχη Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνών-Πειραιώς και Βουλευτή, Φωτεινής Γεννηματά, δεν θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση της 27ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share