Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Περιστέρι

Συναγερμός στην πυροσβεστική!

25 Οκτωβρίου 2021 19:50
Φωτιά σε διαμέρισμα στο Περιστέρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα 5ου ορόφου στο Περιστέρι.

Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής είπε στο iefimerida.gr ότι η φωτιά είναι υπό μερικό έλεγχο και στο σημείο επιχειρούν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Μεγάλη φωτιά σε μάντρα αυτοκινήτων στο Μαρούσι

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής σε μάντρα αυτοκινήτων στο Μαρούσι, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου. Όπως αναφέρει η πυροσβεστική στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα ενώ η φωτιά καίει στο ισόγειο της μάντρας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν καεί δύο οχήματα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους ή τραυματίες.

Παράλληλα, ένα βίντεο - ντοκουμέντο που καταγράφει την προσπάθεια ενός άνδρα να απομακρυνθεί από το φλεγόμενο διαμέρισμα πολυκατοικίας, στον Κολωνό, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Άγιος Δημήτριος: Νεκρή γυναίκα από φωτιά σε διαμέρισμα

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά της στον Άγιο Δημήτριο Αττικής το βράδυ της Τετάρτης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική η γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε υπερυψωμένο ισόγειο επί της οδού Θ. Σταματίου, στον Άγιο Δημήτριο Αττικής.

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για τη φωτιά μετά τις 11 το βράδυ και στο σημείο έφτασαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα, όμως δεν πρόλαβαν να σώσουν τη γυναίκα.

Σύμφωνα με τον Ant1, η γυναίκα ήταν περίπου 40 - 45 ετών. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής όταν έφτασαν στο σημείο κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά πριν επεκταθεί σε άλλα διαμερίσματα, μπαίνοντας όμως στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού βρήκαν τη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της παρότι δεν είχε εγκαύματα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share