Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κατερίνη: Σε σοβαρή κατάσταση κοριτσάκι 2 ετών που παρασύρθηκε από φορτηγάκι

Συνελήφθη ο 58χρονος οδηγός

25 Οκτωβρίου 2021 18:20
Κατερίνη: Σε σοβαρή κατάσταση κοριτσάκι 2 ετών που παρασύρθηκε από φορτηγάκι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα κοριτσάκι δύο ετών παρασύρθηκε από όχημα σε κεντρικό δρόμο της Κατερίνης, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Το παιδάκι μαζί με τους κηδεμόνες του είχε πάει στην παιδική χαρά όταν, λίγο πριν τις 16:00, διέφυγε της προσοχής τους, βγήκε έξω στον δρόμο και παρασύρθηκε από φορτηγάκι που έτυχε να περνά εκείνη την ώρα από το σημείο.

Το ανήλικο παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, με την κατάσταση της υγείας τους να κρίνεται σοβαρή με μικρά σημάδια βελτίωσης. Ενώ εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 58χρονου οδηγού του οχήματος. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 4χρονο κοριτσάκι από επίθεση σκύλου

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής (1/10) ένα 4χρονο κοριτσάκι, μετά από επίθεση που δέχτηκε από σκύλο, στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, ο σκύλος δάγκωσε το 4χρονο στο μάγουλο και ενώ βρισκόταν μαζί με τον πατέρα του, στη συμβολή των οδών Ολυμπιάδος και Αισχύλου, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου, όπου οι γιατροί προχώρησαν σε συρραφή των δύο τραυμάτων.

Ωστόσο, κρίθηκε απαραίτητη για προληπτικούς λόγους η νοσηλεία του παιδιού, προκειμένου να χορηγηθεί αντιλυσσικός ορός. Ενώ στη Μυτιλήνη πίτμπουλ ξέφυγε από το αφεντικό του και επιτέθηκε σε ένα εξάχρονο αγόρι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου κλήθηκε και η ΕΛ.ΑΣ.. Άγνωστο παραμένει μέχρι αυτή την ώρα, αν έχει υποβληθεί μήνυση από πλευράς της οικογένειας της 4χρονης.

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 4χρονο κοριτσάκι από επίθεση σκύλου

Φρίκη στη Μυτιλήνη: Χτύπησε το σκύλο του και κακοποίησε ανήλικο παιδί που προσπάθησε να προστατέψει το ζώο

Συνελήφθη χθες στη Μυτιλήνη άνδρας 49 ετών, ο οποίος στην προκυμαία της πόλης χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές σκύλο ιδιοκτησίας του. Στη συνέχεια δε, χτύπησε και τραυμάτισε στο πρόσωπο ανήλικο παιδί ηλικίας μόλις 15 ετών, το οποίο έσπευσε να βοηθήσει το σκύλο.

Σήμερα παραπέμφθηκε στην εισαγγελία πρωτοδικών Μυτιλήνης, από την οποία του ασκήθηκε δίωξη κατά την υποβληθείσα διαδικασία και συγκεκριμένα για το αδίκημα της βάναυσης μεταχείρισης ζώου (σκύλου), αλλά και για πρόκληση σωματικών βλαβών σε ανήλικο. Παραπέμφθηκε δε, να δικαστεί σε ρητή δικάσιμο τον Ιανουάριο του 2022, και έως τότε αφέθηκε ελεύθερος.

Από την αστυνομία, σε βάρος του βεβαιώθηκαν και προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share