Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021

Πέραμα: Aνατροπή για τον 20χρονο νεκρό - «Δεν οδηγούσε εκείνος»

Τι ισχυρίζεται η δικηγόρος του 16χρονου

25 Οκτωβρίου 2021 17:40
Πέραμα: Aνατροπή για τον 20χρονο νεκρό - «Δεν οδηγούσε εκείνος»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση της φονικής καταδίωξης στο Πέραμα φέρνουν οι ισχυρισμοί της δικηγόρου του 16χρονου που βρισκόταν στο αυτοκίνητο και τραυματίστηκε από πυρά της αστυνομίας

Ανατρέπει τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Πέραμα τα όσα σημείωσε η δικηγόρος του 16χρονου πουυ τραυματίστηκε από τα πυρά των αστυνομικών.

Αναζητείται ο οδηγός του οχήματος

Σύμφωνα με την κυρία Βούλα Δημητριάδου και τα όσα δήλωσε μιλώντας στο Open, ο οδηγός του οχήματος ήταν ο 15χρονος που ακόμα αναζητείται και πιθανότατα θα παραδοθεί σήμερα Δευτέρα στις Αρχές.

Ο 16χρονος που τραυματίστηκε από τα πυρά ήταν, σύμφωνα πάντα με την δικηγόρο, ο συνοδηγός, ενώ ο 20χρονος που σκοτώθηκε καθόταν στο πίσω κάθισμα.

Η δικηγόρος τόνισε, παράλληλα, πως «εχουμε πολλές περιπτώσεις απείθειας που αυτοκίνητα δεν σταματούν σε περιπτώσεις ελέγχων».

«Αλίμονο αν κάθε φορά θρηνούμε νεκρούς και διακινδυνεύουν πολίτες», υπογράμμισε. Σε ό,τι αφορά τις μαρτυρίες που θέλουν τον οδηγό να εμβολίζει με το αυτοκίνητο τους μοτοσικλετιστές της ΔΙΑΣ, η δικηγόρος απάντησε όλο νόημα:

«Δεν μπορούσαν να πυροβολήσουν στα λάστιχα του οχήματος; Σε ποια περίπτωση και από ποια απόσταση ο αστυνομικός μπορεί να κάνει χρήση του όπλου;»

«Κινδύνευσε η ζωή και των επτά;», πρόσθεσε.

Δείτε το απόσπασμα

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share