Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην Κρήτη: Αγνοείται τουρίστας στον Ψηλορείτη – Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής

Δεν επέστρεψε στο ξενοδοχείο του

25 Οκτωβρίου 2021 09:48
Θρίλερ στην Κρήτη: Αγνοείται τουρίστας στον Ψηλορείτη – Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κρήτη: Μεγάλη επιχείρηση έχει στηθεί στον Ψηλορείτη για Γερμανό τουρίστα τα ίχνη του οποίου έχουν «χαθεί». Συγκεκριμένα η αστυνομία και η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκαν ότι ο τουρίστας που είχε πάει για περιήγηση στον Ψηλορείτη ,δεν επέστρεψε στο ξενοδοχείο το πρωί της Κυριακής 24 Οκτωβρίου.

Αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση αναζήτησης του περιηγητή στην οποία συμμετέχουν σήμερα Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου oχτώ πυροσβέστες από το Ρέθυμνο, μια ομάδα της ΕΜΑΚ και η αστυνομία.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, πρόκειται για δύσκολη επιχείρηση λόγω του δύσβατου της περιοχής

Συγκλονίζει το θρίλερ με την διάσωση του ζευγαριού στη Κρήτη: «Κολύμπησε για ώρες με την τρικυμία, ήταν θαύμα που έζησε»

Συγκλονίζει το θρίλερ με την διάσωση του ζευγαριού στη Κρήτη: «Κολύμπησε για ώρες με την τρικυμία, ήταν θαύμα που έζησε»

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με τους δύο αγνοούμενους που εντοπίστηκαν ζωντανοί και καλά στην υγεία τους, στα νότια παράλια του Ηρακλείου.

Ο 45χρονος άνδρας, όπως έχει ήδη αναφέρει το cretapost, έδειξε μεγάλη αποφασιστικότητα και τεράστιο ψυχικό σθένος, αφού κατάφερε να κολυμπήσει για ώρες μέσα στη φουρτουνιασμένη θάλασσα, ώστε να φτάσει στη Μονή Κουδουμά και να ζητήσει βοήθεια για την 39χρονη σύντροφο του η οποία είχε μείνει πίσω σε μια σπηλιά.

Όσοι βοήθησαν στις έρευνες και συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης τους, έχουν εντυπωσιαστεί από αυτή τη θετική έκβαση που είχαν τα πράγματα, δεδομένης της θαλασσοταραχής και των δύσκολων καιρικών συνθηκών στην περιοχή από το Σάββατο, λόγω των ανέμων που δεν εμπόδισαν ωστόσο τον 45χρονο, με καταγωγή από την Μεσαρά, ο οποίος διαμένει μόνιμα στη Γερμανία τα τελευταία χρόνια και εργάζεται ως πιλότος ελικοπτέρου, να βρει το κουράγιο και τη δύναμη να προστατεύσει τόσο τον ίδιο όσο και την 39χρονη Γερμανίδα φίλη του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share