Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στον Σκλαβενίτη: Φωτιά σε σούπερ μάρκετ της αλυσίδας!

Τι συνέβη;

25 Οκτωβρίου 2021 09:19
Συναγερμός στον Σκλαβενίτη: Φωτιά σε σούπερ μάρκετ της αλυσίδας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός είχε σημάνει στον Σκλαβενίτη πριν από περίπου ένα 24ωρο, με μια φωτιά να θέτει σε κατάσταση κινδύνου σούπερ μάρκετ της γνωστής αλυσίδας.

Συγκεκριμένα, η φωτιά ξέσπασε χθες (24/10) το πρωί από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στην περιοχή του Βύρωνα, επί της οδού Γεωργίου Γεννηματά 52, τη στιγμή που «έσκασε» λουκέτο στην εταιρεία.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο. Επιχείρησαν έγκαιρα 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα προκειμένου να κατασβέσουν την πυρκαγιά ώστε να μην εξαπλωθεί σε γειτονικά κτίρια δεδομένου πως η περιοχή είναι ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη.

Σκλαβενίτης φωτιά σε σούπερ μάρκετ

Η απειλή για έκρηξη βόμβας

Συναγερμός είχε υπάρξει και πρόσφατα στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη και όχι μόνο, καθώς υπήρξε πραγματική απειλή για έκρηξη βόμβας, χωρίς κανείς να το γνωρίζει.

Συγκεκριμένα, οβίδα που χρονολογείται από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ανακαλύφθηκε στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Θρακομακεδόνων, στο πάρκινγκ του super market Σκλαβενίτης στις Αχαρνές.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές. Κλήθηκαν τα Τμήματα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛ.ΑΣ. και της Εξουδετέρωσης Βομβών του Στρατού.

Η οβίδα θα μεταφερθεί στην Μαλακάσα.

Οβίδα στον Σκλαβενίτη

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share