Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αρτα: 54χρονος γιατρός βρέθηκε μαχαιρωμένος στο ιατρείο του

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση

23 Οκτωβρίου 2021 20:12
Αρτα: 54χρονος γιατρός βρέθηκε μαχαιρωμένος στο ιατρείο του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο νοσοκομείο της Άρτας νοσηλεύεται ιδιώτης γιατρός που βρέθηκε μαχαιρωμένος, χθες βράδυ, μέσα στο ιατρείο που διατηρεί.

Σύμφωνα με το epiruspost, ο ίδιος κάλεσε στην αστυνομία και ζητούσε βοήθεια. Αμέσως έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες τον εντόπισαν αιμόφυρτο. Κλήθηκε ασθενοφόρο και μετέφερε τον 54χρονο γιατρό στο Νοσοκομείο της Άρτας. Ενώ άνδρας μαχαίρωσε με ματσέτα 3 περαστικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρει τουλάχιστον πέντε χτυπήματα από μαχαίρι σε διαφορετικά σημεία στο λαιμό και τον θώρακα. Υποβλήθηκε σε επέμβαση και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του ωστόσο η αστυνομία ερευνά την υπόθεση.

: Αρτα: 54χρονος γιατρός βρέθηκε μαχαιρωμένος στο ιατρείο του

Θρίλερ στην Άρτα: Μητέρα βρήκε απαγχονισμένη την 23χρονη κόρη της

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Άρτα, ύστερα από την τραγική είδηση που έγινε γνωστή για την 23χρονη που έδωσε τέλος στη ζωή της.

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα της

Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, η μητέρα της 23χρονης την εντόπισε απαγχονισμένη, το απόγευμα της Τρίτης. Η μητέρα της κοπέλας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δε μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να δώσει η ίδια τέλος στη ζωή της. Η Αστυνομία της Άρτας διεξάγει έρευνα για την υπόθεση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share