Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πυροβολισμοί στην Κηφισιά: «Μου έχουν κάνει μάγια» φώναζε ο δράστης που ήταν ντυμένος αστροναύτης! (Video)

«Έχεις βάλει τον εργάτη να μου κάνει μαύρη μαγεία» είπε στον 43χρονο και άρχισε να πυροβολεί

23 Οκτωβρίου 2021 14:51
Πυροβολισμοί στην Κηφισιά: «Μου έχουν κάνει μάγια» φώναζε ο δράστης που ήταν ντυμένος αστροναύτης! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικό θάνατο βρήκε ο ένας από τους δύο υπαλλήλους εταιρίας φυσικού αερίου όταν ένας 40χρονος άνδρας στην Κηφισιά, τους πυροβόλησε πέντε φορές, με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί θανάσιμα και ο άλλος να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ο άτυχος 43χρονος είχε δεχτεί σφαίρες στην κοιλιακή χώρα και είχε μεταφερθεί στο ΚΑΤ όμως δεν τα κατάφερε, ενώ ο δεύτερος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αγία Όλγα με τραύμα στην πλάτη.

Ο 40χρονος δράστης της Κηφισιάς ήταν ντυμένος αστροναύτης κατά τη διάρκεια της επίθεσης και ήταν γείτονας με ένα από τα θύματα. "Έχεις βάλει τον εργάτη να μου κάνει μαύρη μαγεία" είπε στον 43χρονο νεκρό και άρχισε να πυροβολεί, τουλάχιστον πέντε φορές.

Το περίστροφό του, το έχει αγοράσει πριν έξι μήνες στην μαύρη αγορά και σύμφωνα με την μητέρα του έχει νοσηλευτεί δύο φορές στο παρελθόν, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το πρωί του Σαββάτου, ένας 40χρονος άνδρας πυροβόλησε χρησιμοποιώντας περίστροφο, δύο υπαλλήλους φυσικού αερίου, την ώρα που εργάζονταν στα έργα που γίνονταν στην περιοχή. Κατέβηκε από το διαμέρισμά του και άρχισε να πυροβολεί αναίτια πέντε φορές.

Στη συνέχεια φέρεται να ανέβηκε ξανά στο σπίτι του για να γεμίσει το όπλο αλλά στο μεταξύ έφτασε στο σημείο η αστυνομία. Ο δράστης συνελήφθη και παρέδωσε το περίστροφο στους Αστυνομικούς.

Αυτόπτης μάρτυρας: Φώναζε "βοηθήστε με"

Τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν μετά τους πυροβολισμούς στην Κηφισιά, περιέγραψε κάτοικος της περιοχής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή "ΣΚ Παρέα".

"Ακούω ξαφνικά πολλούς πυροβολισμούς. Είδα τον έναν πεσμένο κάτω και φώναζε ‘’βοηθήστε με’’", "ο άλλος του έλεγε ‘’Βασίλη κρατήσου’’", τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share