Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πυροβολισμοί στην Κηφισιά - Δύο τραυματίες

Το περιστατικό έγινε στην οδό Τατοΐου

23 Οκτωβρίου 2021 10:52
Πυροβολισμοί στην Κηφισιά - Δύο τραυματίες
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Κηφισιά το πρωί του Σαββάτου με δυο τραυματίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δυο υπαλλήλους φυσικού αερίου. To περιστατικό συνέβη στη λεωφόρο Τατοϊου 98. Παράλληλα, αιματηρή καταδίωξη έλαβε χώρα τα ξημερώματα στο Πέραμα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο και να τραυματιστούν άλλοι επτά.

Ένας άνδρας μπήκε σε κατάσταση αμόκ στο κατάστημα και διαμαρτυρήθηκε έντονα στους υπαλλήλους για τον αυξημένο λόγαριασμό. Ο δράστης έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τους δυο υπαλλήλους και στη συνέχεια έφυγε από το χώρο και πήγε σπίτι του.

Πυροβολισμοί στην Κηφισιά

Άγρια καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας: Οδηγός προσπάθησε να εμβολίσει αστυνομικούς – Έπεσαν πυροβολισμοί

Άγρια καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας: Όπως μετέδωσε η Μίνα Καραμήτρου στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», στην τηλεόραση του OPEN, όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ να σταματήσουν ένα αυτοκίνητο για έλεγχο. Ο οδηγός ωστόσο δεν ανταποκρίθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα, επιχειρώντας να εμβολίσει τους αστυνομικούς, χωρίς να τραυματιστεί κάποιος.

Ο οδηγός τότε ανέπτυξε ταχύτητα, ξεκίνησε η καταδίωξη από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, με τους αστυνομικούς να πυροβολούν κατά του οχήματος, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να το ακινητοποιήσουν.

Ωστόσο οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους στοιχεία, και θα γνωρίζουν σε λίγες ώρες την ταυτότητα του οχήματος. Αυτή την ώρα υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της Αθήνας.

Σημειώνεται πως αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες μέρες, καθώς είχε προηγηθεί παρόμοιο σκηνικό με αυτοκίνητο να εμβολίζει περιπολικό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share