Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μυτιλήνη: Τραγικός θάνατος επιχειρηματία - Έπεσε από τις σκάλες του μαγαζιού του

Σοκ στο νησί!

22 Οκτωβρίου 2021 16:45
Μυτιλήνη: Τραγικός θάνατος επιχειρηματία - Έπεσε από τις σκάλες του μαγαζιού του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σκοτώθηκε 60χρονος επιχειρηματίας της Μυτιλήνης, έμπορος αλκοολούχων ποτών, όταν έπεσε από τη σκάλα μέσα στο μαγαζί του στην περιοχή της Μόριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι νωρίς το μεσημέρι και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου και διαγνώστηκαν βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr, κατέληξε αργά το απόγευμα της ίδιας μέρα.

Πέθανε ο επιχειρηματίας Στάθης Χινδιμπάτογλου

Πέθανε ο επιχειρηματίας Στάθης Χινδιμπάτογλου

Σε ηλικία 78 ετών έφυγε από τη ζωή ο Στάθης Χινδιμπάτογλου, γνωστός επιχειρηματίας στον Βόλο με καταγωγή από τη Μικρά Ασία. Τον επιχειρηματία αποχαιρέτησε ο γιατρός και φίλος του, Μιχάλης Μεϊκόπουλος.

Στην ανάρτησή του αναφέρει: «Απόγονος Μικρασιατών προσφύγων, από μικρός στα βάσανα για τη ζωή, αρχικά με ένα μικρό κατάστημα στη Νέα Ιωνία Βόλου, στο φαρδύ και μια αποθήκη όπου έφτιαχνε τα μαξιλάρια και τα παπλώματα.

Εργασία επίπονη και κουραστική, αλλά σιγά σιγά με δύναμη, εξυπνάδα και αξιοπρέπεια έκτισε μια επιχείρηση επίπλων και είδη σπιτιού, που τίποτε δεν έχει να ζηλέψει με επιχειρήσεις του κέντρου. Η αγάπη του για τους κατοίκους της πόλης ήταν μοναδική, δεν υπήρξε προσφυγικό σπιτάκι που να μην αγόραζε τα έπιπλα από εκείνον και πάντα με ευκολίες πληρωμής, βοηθώντας εκείνους που είχαν ανάγκη».


 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share