Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Καλλιθέα: Ταυτοποιήθηκε ο 17χρονος που γρονθοκόπησε σε προαύλιο σχολείου 15χρονο μαθητή

Ο ανήλικος αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου από την αστυνομία αλλά δεν βρέθηκε

22 Οκτωβρίου 2021 15:33
Καλλιθέα: Ταυτοποιήθηκε ο 17χρονος που γρονθοκόπησε σε προαύλιο σχολείου 15χρονο μαθητή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία για τον 17χρονο που γρονθοκόπησε στο πρόσωπο έναν 15χρονο μαθητή το μεσημέρι της Τετάρτης (20/10), στο προαύλιο του 7ου Λυκείου Καλλιθέας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο ανήλικος ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί είναι μαθητής Τεχνικού Λυκείου στον Πειραιά.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η αστυνομία αναζήτησε τον 17χρονο στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον εντοπίσει και έτσι η δικογραφία θα μεταφερθεί στην τακτική δικαιοσύνη όπως συμβαίνει στις εν λόγω περιπτώσεις.

17χρονος γρονθοκόπησε 15χρονο

Το περιστατικό, όπως επεσήμανε σε ρεπορτάζ της η ΕΡΤ, έγινε με αφορμή ένα σπρώξιμο που έδωσε σε μια συμμαθήτριά του ο 15χρονος και είναι φίλη με τον 17χρονο.

Ο ανήλικος δράστης αφού πρώτα έστειλε μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στον 15χρονο αποφάσισε στη συνέχεια να τον εκδικηθεί χτυπώντας στο πρόσωπο μέσα στο προαύλιο του σχολείου του.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως ο τσακωμός έγινε για τα «μάτια της κοπέλας» και ειδικότερα πως το θύμα ενοχλούσε την κοπέλα στέλνοντας της μηνύματα στα social media.

Ο 15χρονος ο οποίος φέρει τραύματα στο πρόσωπο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share