Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021

Ρόδος: Επιμένει η θεία της 8χρονης ότι δεν την κακοποίησε - «Λέτε ψέμματα» της είπαν - Τι λένε ο παππούς και η γιαγιά του παιδιού (Video)

Όλες οι εξελίξεις στην υπόθεση

22 Οκτωβρίου 2021 14:28
Ρόδος: Επιμένει η θεία της 8χρονης ότι δεν την κακοποίησε - «Λέτε ψέμματα» της είπαν - Τι λένε ο παππούς και η γιαγιά του παιδιού (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ρόδος: Αρνείται κατηγορηματικά η θεία της 8χρονης ότι την κακοποίησε, όπως και ότι ομολόγησε στην αστυνομία ότι το έκανε για να εκβιάσει την μητέρα του παιδιού. Παράλληλα, μια ανατρεπτική μαρτυρία έδωσε η κόρη της 50χρονης θείας.

Ένταση μάλιστα προκλήθηκε όταν στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα” η ψυχολόγος Δήμητρα Ζάφειρα της είπε ότι λέει ψέμματα με αφορμή αυτό που είπε ότι η μητέρα κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει πιθανό βιασμό του παιδιού και της είπαν να περάσει από το τμήμα: Αυτές οι καταγγελίες γίνονται αυτεπάγγελτα τόνισε η ψυχολόγος.

Η θεία της 8χρονης επέμεινε πάντως στον ισχυρισμό της ότι όταν η μητέρα του κοριτσιού κάλεσε το Α.Τ. Ιαλυσού και είπε για πιθανό βιασμό της είπαν να πάει από εκεί.

Αναφερόμενη στην επίσκεψη στο σπίτι που έμενε η 8χρονη είπε ότι πέρασε αρχικά το μεσημέρι για να δώσει κάτι γλυκά: Έλειπε η μητέρα της 8χρονης και λέω στη δεύτερη κόρη: “Κατέβα κάτω να πάρεις τα γλυκά. Μου πετάει τα κλειδιά. Ανεβαίνω πάνω ,αφήνω τα γλυκά ,κάνω δύο τσιγάρα και φεύγουμε. Στο δρόμο που φεύγαμεμε παίρνει τηλέφωνο η μητέρα της και με ρωτούσε γιατί έφυγα. Της λέω: “Αφού δεν είσαι σπίτι εγώ φεύγω ,θα έρθω το απόγευμα και μου λέει εντάξει.”

Αναφερόμενη στην περίφημη “εξέταση” του παιδιού είπε ότι δεν ακούμπησε η ίδια την 8χρονη αλλά η μητέρα της .”Μου ζήτησε να βάλω γάντια και να βγάλω φωτογραφίες. Φαίνεται σε αυτές ότι η μητέρα είναι αυτή που εξετάζει τη μικρή” ανέφερε.

Η ίδια αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιοδήποτε εκβιασμό: “Δεν εκβίασα τη μητέρα. Απλά τη φοβέρησα για να μαζεύει τα παιδιά της ,που ήταν στους δρόμους”.

Στην ίδια εκπομπή μίλησαν ο παππούς και η γιαγιά της 8χρονης. Όπως είπε: “Η γυναίκα αυτή ψεύδεται ,όλα ψέματα είναι. Ας ρωτήσουν τα παιδιά της που τα πήραν στα ιδρύματα.

Αναφερόμενος στις εγγονές τους είπε ότι χάρηκαν πάρα πολύ γιατί τις είδαν αλλά ακόμα περισσότερο τα κορίτσια: “Φάγαμε μαζί ,ήθελαν μερικά ρουχαλάκια τους να μπορούν να αλλάξουν ,έκαναν μπάνιο ,τις ταΐσαμε. Εκείνα ήταν απογοητευμένα, κλαίγανε. Όποιον συγγενή έβλεπαν τον αγκάλιαζαν και έκλαιγαν. Στην ουσία τα παιδιά την πληρώνουν” επισήμανε ο παππούς τους.

Η γιαγιά της οκτάχρονης είπε ότι χάρηκε που είδε τα εγγόνια της: “Είδαν τις φίλες τους έξω και χάρηκαν” ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share