Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Επίθεση με βιτριόλι: «Σε 6 χρόνια η Έφη θα είναι ελεύθερη!» (Video)

Όλα όσα είπε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου

22 Οκτωβρίου 2021 11:28
Επίθεση με βιτριόλι: «Σε 6 χρόνια η Έφη θα είναι ελεύθερη!» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, ήταν η πρόταση του Εισαγγελέα στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, κατά της κατηγορούμενης Έφης.

Πρόκειται για μία ποινή που αν της επιβληθεί τότε επισύρει φυλάκιση 15 ετών, που ωστόσο αυτά «μεταφράζονται» σε 5,5 με 6 χρόνια εγκλεισμού, σύμφωνα με τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα.

Ο ίδιος, συνήγορος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, παρουσιάστηκε εμφανώς ικανοποιημένος από την πρόταση του Εισαγγελέα και όπως είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1: «Η πρότασή του ήταν αυτή που περιμέναμε». Όπως, όμως, εκτίμησε ο Απόστολος Λύτρας, «μιλάμε για 15 χρόνια κάθειρξη. Θα εκτίσει τα 3/5 της ποινής, στα 5,5-6 χρόνια θα είναι έξω».

Σχολιάζοντας την αποχώρηση της κατηγορούμενης όταν άρχισε την αγόρευσή του, ο κ. Λύτρας ανέφερε πως από τη μία ήταν αντίδραση εκνευρισμού και από την άλλη δεν άντεξε να ακούει αυτά που καταμαρτυρούσε. «Η μεγαλύτερη καταδίκη της ήταν ότι κατάφερε να κάνει την Ιωάννα σύμβολο δύναμης», σημείωσε.

Για την 36χρονη Έφη, υπογράμμισε πως στη διάρκεια της δίκης, «συνέχισε να παίζει θέατρο, όπως έπαιζε από την πρώτη στιγμή». Την Τρίτη θα ολοκληρωθούν οι αγορεύσεις και αναμένεται ακολούθως η απόφαση του δικαστηρίου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share