Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Κρήτη: 34χρονος πατέρας αυτοκτόνησε

Άφησε πίσω του δύο ανήλικα παιδιά

21 Οκτωβρίου 2021 23:56
Τραγωδία στην Κρήτη: 34χρονος πατέρας αυτοκτόνησε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ανείπωτη τραγωδία έγινε γνωστή στην Κρήτη, αφού ένας 34χρονος πατέρας αποφάσισε να αυτοκτονήσει, αφήνοντας πίσω τα ανήλικα παιδιά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 34χρονος αυτοκτόνησε δια απαγχονισμού στο σπίτι του.

Έτσι γράφτηκε η τραγωδία στο Ηράκλειο

Το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε από συγγενικά του πρόσωπά που σε κατάσταση σοκ ενημέρωσαν τις αρχές.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο αυτόχειρας άφησε πίσω του κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της πράξης του, τη στιγμή που έγινε γνωστή και η αυτοκτονία ενός ηθοποιού.

Αυτοκτονία στην Κρήτη

Συγκλονίζει για μία ακόμη φορά η Μαρία Πολύζου: «Εκανα δύο απόπειρες αυτοκτονίας»

Για τη σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της σε ηλικία 11 ετών μίλησε η μαραθωνοδρόμος, Μαρία Πολύζου. Η ίδια αποκάλυψε το μαρτύριο που βίωσε στο βιβλίο «Μην τα Παρατάς» και συγκλόνισε για όσα έζησε από τα 11 της χρόνια όταν την κακοποιούσε ο ίδιος της ο πατέρας.

To πρωί της Κυριακής στα αποκλειστικά αδημοσίευτα αποσπάσματα του βιβλίου της Μαρίας Πολύζου, που εξασφάλισε η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», η μαραθωνοδρόμος ανατριχιάζει για άλλη μια φορά με την περιγραφή της. «Ο πατέρας μου ήταν άγριος στην όψη και στους τρόπους. Είχε μαύρα μούσια που τον έκαναν ακόμα πιο τρομακτικό. Έπινε και όταν μεθούσε γινόταν βίαιος. Μας χτυπούσε και τον τρέμαμε όλοι», ανέφερε η Μαρία Πολύζου. Και συνέχισε: «Εμένα από την ηλικία των 11 έως 12 ετών με βίαζε. Από τότε που τα έκανε όλα αυτά, έπεσα σε μία κατάμαυρη άβυσσο. Πιστεύω ότι από τότε τρέχω για να ξεφύγω».

Πώς το αντιμετώπισε

«Πολύ γρήγορα από τότε που ξεκίνησε αυτή η βρωμιά προσπάθησα να φύγω από εκείνο το σπίτι και ας ήμουν τόσο μικρή και δεν είχα πού να πάω. Έκανα δύο απόπειρες αυτοκτονίας ενώ ήμουν παιδί ακόμα. Όταν σε κακοποιούν σε τόσο μικρή ηλικία αναστατώνονται τα πάντα μέσα σου. Χωρίς να ξέρεις το γιατί, νιώθεις βρώμικη και ένοχη. Εχασα τον εαυτό μου, ένιωθα ότι το σώμα μου και η ζωή μου δεν είχαν καμία αξία, ότι εγώ η ίδια ήμουν ένα μηδενικό. Αν ο ίδιος μου ο πατέρας φερόταν έτσι, γιατί να υπάρχεις; Ήθελα να με πάρει ο Θεός», παραδέχεται στο βιβλίο της η Μαρία Πολύζου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share