Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Απίστευτη η Έφη - Την έπιασαν να κλέβει στην φυλακή

Δε ρίχνει μόνο καυστικά υγρά δηλαδή...

21 Οκτωβρίου 2021 22:51
Επίθεση με βιτριόλι: Απίστευτη η Έφη - Την έπιασαν να κλέβει στην φυλακή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτη είναι η στάση της διαρκώς αμετανόητης Έφης, η οποία δε μένει μόνο στην επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και τη δίκη, όπου ο Εισαγγελέας ήδη ήταν καταπέλτης, καθώς την έπιασαν να κλέβει στην φυλακή.

Επιβεβαιώντας τις πληροφορίες που κυκλοφορούσαν από συγκρατούμενές της, ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νίκος Αλεξανδρής, αποκάλυψε σήμερα, μιλώντας στην ΕΡΤ, πως η κατηγορούμενη έχει ήδη υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού της και συγκεκριμένα έχει εντοπιστεί να κλέβει.

Έφη η κλέφτρα, όχι μόνο βιτριολίστρια...

Υπενθυμίζεται πως η συγκρατούμενη της 36χρονης, Βάσω Αραμπατζή, είχε υποστηρίζει ότι η Έφη έχει αλαζονική, άκρως προκλητική και υπεροπτική συμπεριφορά προς τις υπόλοιπες κρατούμενες, ενώ είχε δηλώσει πως σταμάτησε να εργάζεται στην υπηρεσία της φυλακής και να μοιράζει ρούχα στις κρατούμενες.

«Κάνανε έρευνα και της βρήκανε πάνω της σορτσάκι κλεμμένο, έφαγε ποινή, έκλεψε από την κοινωνική υπηρεσία, νομίζει ότι κάποια είναι», είχε σημειώσει.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νίκος Αλεξανδρής ανέφερε: «η πρόταση του Εισαγγελέα σε πρώτη βαθμό είναι μια ηθική δικαίωση για την Ιωάννα. Πρόκειται για μια ξεκάθαρη περίπτωση απόπειρας ανθρωποκτονίας. Αν γίνει δεκτή η πρότασή του τότε η προβλεπόμενη ποινή είναι ως 15 χρόνια και η δράστης θα μπορεί να εξέλθει σε 5 – 6 χρόνια. Υπό κάποιες προϋποθέσεις όμως οι οποίες πρέπει να τηρούνται. Μεταξύ αυτών να διάγει και στην φυλακή έναν καλό βίο και το λέω αυτό διότι ήδη ακούγεται ότι υπέπεσε σε σοβαρότατο πειθαρχικό παράπτωμα για την κλοπή μέσα στην φυλακή. Άκουσα κάποιες δηλώσεις του διευθυντού της φυλακής, διότι δεν μεταφέρω ποτέ φήμες ή διαδώσεις».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share