Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021

Επίθεση με βιτριόλι: Η φράση του Εισαγγελέα που καταδίκασε ήδη την Έφη - Αυτή είναι η πιο μεγάλη της τιμωρία

Αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη η 36χρονη

21 Οκτωβρίου 2021 20:20
Επίθεση με βιτριόλι: Η φράση του Εισαγγελέα που καταδίκασε ήδη την Έφη - Αυτή είναι η πιο μεγάλη της τιμωρία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι φτάνει προς το τέλος της, με τον Εισαγγελέα να είναι καταπέλτης εναντίον της Έφης και να οδηγεί την Ιωάννα κοντά σε μια μικρή δικαίωση.

Στο τελευταίο κεφάλαιο της πρότασής του, το οποίο χαρακτήρισε ως το «κεφάλαιο που άλλαξε για πάντα της ζωή της Ιωάννας», ο εισαγγελέας, με τρόπο περιγραφικό και γλαφυρό, παρουσίασε, με βάση το αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας, όσα συνέβησαν την ημέρα της επίθεσης.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη καταδίκη της Έφης

«Μεγαλύτερη καταδίκη της κατηγορουμένης θα είναι το ότι η Ιωάννα έχει γίνει σύμβολο δύναμης», σημειώνει από την πλευρά του, μιλώντας στο MEGA, ένας εκ των δικηγόρων της Ιωάννας, ο Απόστολος Λύτρας.

«Η κοινωνία μας χρειάζεται ανθρώπους σαν την Ιωάννα και όχι σαν την κατηγορουμένη και από τη συμπεριφορά της καταλαβαίνουμε ότι ποτέ δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω ό,τι και αν συμβεί», συμπλήρωσε.

Αίσθηση προκάλεσε στην αίθουσα του δικαστηρίου, σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, ότι η Έφη ήταν ψύχραιμη καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

«Έχω δει πολλούς εγκληματίες. Πρώτη φορά είδα άνθρωπο που όλοι πιστεύουν ότι όχι απλά δεν έχει μετανιώσει αλλά χαίρεται κιόλας για την πράξη του. Δεν έσκυψε το κεφάλι της ούτε μια φορά, ακόμη και όταν ο πρόεδρος της έδειξε τις φωτογραφίες».

Στο άκουσμα της πρότασης του εισαγγελέα για παραπομπή της δράστιδος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οι γονείς της Ιωάννας ξέσπασαν σε λυγμούς.

«Δεν πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση για έναν δικηγόρο βγαίνοντας από τη αίθουσα, να κλαίνε οι γονείς στην αγκαλιά μου. Ήταν η μεγαλύτερη ικανοποίηση για μένα», κατέληξε ο κ. Λύτρας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share