Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απαγωγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση αρπαγής και σ@ξου@λικ@ς κακοποίησης

Η ημερομηνία ορόσημο

21 Οκτωβρίου 2021 12:54
Απαγωγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση αρπαγής και σ@ξου@λικ@ς κακοποίησης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απαγωγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Εξελίξεις έχουμε στην πολύκροτη υπόθεση αρπαγής και σεξουαλικής κακοποίησης στη Θεσσαλονίκη καθώς ορίστηκε για τις 24 Νοεμβρίου η δίκη των δύο κατηγορούμενων. Παράλληλα, φρίκη προκαλούν τα νέα ευρήματα μέσα από τον υπολογιστή της 33χρονης.

Εκτός από την 34χρονη “κοκκινομάλλα”, στο σκαμνί του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα καθίσει κι ένας εμπλεκόμενος επιχειρηματίας. Οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης το οποίο υιοθέτησε την πρόταση της εισαγγελέως που υποβλήθηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Κατηγορείται για βαριά αδικήματα η 34χρονη που συνελήφθη για την απαγωγή και την κακοποίηση του παιδιού ενώ κατηγορούμενος κατέστη και ένας φίλος της “κοκκινομάλλας”, η εμπλοκή του οποίου αποκαλύφτηκε στο τελευταίο στάδιο της έρευνας.

Απαγωγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη

Να σημειωθεί ότι ανήλικη παθούσα παραμένει σε Κέντρου Φιλοξενίας Ανηλίκων καθώς η επιμέλεια της έχει αφαιρεθεί από τη μητέρα της, με αφορμή το παραπάνω περιστατικό.

Απαγωγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Δικογραφία «καταπέλτης» - Η 33χρονη αναζητούσε θύματα

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις γύρω από την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη. Η 33χρονη που κατηγορείται για την απαγωγή του παιδιού, σύμφωνα με τη δικογραφία, αναζητούσε θύματα σε ορφανοτροφεία και παιδικές κατασκηνώσεις.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αναζητήσεις της 33χρονης στο διαδίκτυο για ορφανοτροφεία και παιδικές κατασκηνώσεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως αναζητούσε θύμα, όπως αναφέρεται στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος επιχειρηματία για συνέργεια στην απαγωγή.

Τι αναφέρει η δικογραφία

Η 33χρονη φέρεται να είχε συχνές επαφές με τον φερόμενο ως συνεργό της επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης, που της έδινε χρηματικά ποσά. Η δικογραφία σε βάρος του επιχειρηματία αναφέρει πως γνώριζε για την απαγωγή του παιδιού, παρείχε στην κατηγορουμένη ψυχική και υλική συνδρομή και πηγαινοερχόταν επανειλημμένως από το σπίτι του στην οικία της.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, όταν η 33χρονη είχε αποφασίσει να εγκαταλείψει το κορίτσι στο πρατήριο υγρών καυσίμων στην Καλαμαριά ο επιχειρηματίας το γνώριζε και την στήριξε ψυχολογικά. Ο επιχειρηματίας ισχυρίζεται πως ουδέποτε ήρθε σε επαφή με την ανήλικη και η 33χρονη τον είχε πείσει πως είχε καλές προθέσεις. Στο σπίτι του επιχειρηματία βρέθηκαν όπλα. Υποστηρίζει πως έχει μόνο για το ένα έχει άδεια και τα υπόλοιπα είναι συλλεκτικά κομμάτια και ισχυρίζεται πως είναι αθλητής σκοποβολής.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share