Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021

Η Prince Silvero στην 74η έκθεση «Σύγχρονες Δημιουργίες» Greek Jewelry Show

Παρουσίασε τις νέες της συλλογές

21 Οκτωβρίου 2021 12:31
Η Prince Silvero στην 74η έκθεση «Σύγχρονες Δημιουργίες» Greek Jewelry Show
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Prince Silvero έδωσε το «παρών» με μεγάλη επιτυχία, στην 74η ΕΚΘΕΣΗ ‘Σύγχρονες Δημιουργίες’ Greek Jewelry Show που πραγματοποιήθηκε στις 8-10 Οκτωβρίου 2021 στο εκθεσιακό κέντρο MEΚ Παιανίας.

Σε δύο μεγάλα εντυπωσιακά περίπτερα, ακριβώς στην είσοδο της Έκθεσης, στελέχη της εταιρίας υποδέχονταν με χαρά τους πελάτες της μετά από πολύμηνη αποχή λόγω της πανδημίας και τις συνέπειές της σε παγκόσμιο επίπεδο. Από την εταιρία, παρευρέθησαν ο Πρόεδρος κ. Λεωνίδας Βοντίτσος, ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Μίλτος Κανελλάκης, ο υπεύθυνος Πωλήσεων του brand Visetti κ. Κώστας Αλπέντζος καθώς και άλλα στελέχη της εταιρίας.

prince silvero

H Prince Silvero παρουσίασε τις νέες της συλλογές σε ασημένιο και χρυσό κόσμημα, ασημένιες εικόνες, παιδικά είδη δώρων και άλλα είδη διακόσμησης όπως γούρια , κορνίζες κλπ. Επίσης στο περίπτερο του ‘Visetti’ οι πελάτες εντυπωσιάστηκαν από τη νέα συλλογή ατσάλινων κοσμημάτων και ρολογιών, για τη γυναίκα και τον άντρα που θέλει να ξεχωρίζει κάθε στιγμή της ημέρας.

Συνεργάτες, εκθέτες και επισκέπτες έκαναν αξιέπαινη προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθεί η έκθεση με επιτυχία και η Prince Silvero ανανέωσε το ραντεβού της και για την επόμενη 75η Έκθεση ‘Σύγχρονες Δημιουργίες και Εικαστικό Τμήμα’ που θα διεξαχθεί στις 14-17 Ιανουαρίου 2022, στο ΜΕΚ Παιανίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share