Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ρόδος: 41χρονος έστελνε σεξουαλικά μηνύματα σε 12χρονη- «Σε βλέπω στο δρόμο και με ερεθίζεις πολύ»

Και άλλο περιστατικό παρενόχλησης στο νησί

21 Οκτωβρίου 2021 10:45
Ρόδος: 41χρονος έστελνε σεξουαλικά μηνύματα σε 12χρονη- «Σε βλέπω στο δρόμο και με ερεθίζεις πολύ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποινή φυλάκισης 2 ετών με 3ετή αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε έναν 41χρονο ημεδαπό, που κρίθηκε ένοχος με ελαφρυντικό για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος ειδικότερα για το ό,τι την 12η Νοεμβρίου 2017, με πρόθεση, κάνοντας χρήση του διαδικτύου και της εφαρμογής «messenger», μέσω του χώρου κοινωνικής δικτύωσης «facebook» και κάνοντας χρήση λογαριασμού σε στοιχεία άλλου ατόμου, που ο ίδιος διατηρεί, απέστειλε σε μια 12χρονη τα εξής μηνύματα:

-«…Σε βλέπω συχνά στο δρόμο που περνάς και με ερεθίζεις πολύ»,
-«θέλω πολύ να στο …» και
-«θα ήθελα πολύ να βρεθούμε οι δυο μας».

Ρόδος: 52χρονος εκπαιδευτικός φέρεται να είχε ερωτική σχέση με 14χρονη

Επιπλέον φέρεται να πραγματοποίησε βιντεοκλήση με την ίδια ή να της κοινοποίησε ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε σε απευθείας μετάδοση τα γεννητικά του όργανα σε στύση, ενώ παράλληλα αυνανιζόταν, ήτοι με χειρονομίες και προτάσεις προσέβαλε την τιμή της ανήλικης στο πεδίο της γενετήσιας ζωής της.

Επιπλέον κρίθηκε ένοχος για το ό,τι την 20ή Δεκεμβρίου 2017, με πρόθεση, κάνοντας χρήση της ίδιας εφαρμογής απέστειλε στην ανήλικη μηνύματα με εξαιρετικά πρόστυχο περιεχόμενο. H ανήλικη μάλιστα σε κατάθεσή της τόνισε ότι αισθάνθηκε με τους γονείς της αηδία και αποτροπιασμό κι ότι ενώ του έγραψε να μην της ξαναστείλει μήνυμα αυτός συνέχισε να το κάνει αλλά και να της κάνει κλήσεις στο messenger, δίχως να του απαντά.

Μάλιστα της είχε στείλει μήνυμα «με τρελαίνεις με αυτό το κόκκινο κολάν» όταν η ίδια την 20η Δεκεμβρίου 2017 φορούσε κόκκινο κολάν χωρίς όμως να ανεβάσει φωτογραφίες στο facebook ή σε οποιοδήποτε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπως στο INSTAGRAM ή στο Snapchat όπου διατηρoύσε λογαριασμούς.

Σημειώνεται ότι πρόθεση της οικογένειας της φερόμενης ως θύματος ήταν η υπόθεση να «κλείσει» καθώς διαπιστώθηκε μετά την καταγγελία και την παρέμβαση των αρχών ότι ήταν συγγενής.

Ο ίδιος αρνήθηκε χθες ότι γνώριζε την ηλικία του θύματος και ότι ήταν η συγγενής του κι ότι αρχικά είχε ανεβάσει στο προφίλ της ότι είχε γεννηθεί το 1996 και στην πορεία το άλλαξε.

Επιπλέον, κατέθεσε ότι παρενέβη στις συνομιλίες τους ο πατέρας της ανήλικης για να τον σταματήσει, αλλά δεν πτοήθηκε και το έκανε γιατί πίστεψε ότι επρόκειτο για ψέμα της κοπέλας για να τον αποφύγει. Ως συνήγορος υποστήριξης της κατηγορίας παρέστη ο δικηγόρος κ. Φώτης Ρωμαίος και ως συνήγορος υπεράσπισής του ο δικηγόρος κ. Γιάννης Θώδος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share