Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Κόλαφος ο Εισαγγελέας για την Έφη! «Είχε σχέδιο εξόντωσης της Ιωάννας» - Τι είπε για τη σχέση με τον Νώντα

Η πρόταση του Εισαγγελέα για την ποινή

21 Οκτωβρίου 2021 10:41
Επίθεση με βιτριόλι: Κόλαφος ο Εισαγγελέας για την Έφη! «Είχε σχέδιο εξόντωσης της Ιωάννας» - Τι είπε για τη σχέση με τον Νώντα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίθεση με βιτριόλι: Καταπέλτης ήταν ο Εισαγγελέας στην αγόρευσή του για την κατηγορούμενη Έφη στη σημερινή αγόρευσή του. Ενώ, αυτό ειναι το ντοκιμαντέρ που ενέπνευσε την 36χρονη Έφη!

Αναλύοντας τα πραγματικά περιστατικά σημείωσε:

“Η κατηγορούμενη ανέπτυξε αισθήματα μίσους για την παθούσα θεωρώντας ότι την κορόιδεψε.
Έκτοτε άρχισε να απεργάζεται σχέδιο εξόντωσης με βιτριόλι”, είπε.

Μίλησε και για τη σχέση των δύο γυναικών, της Ιωάννας Παλιοσπύρου και της 36χρονης κατηγορούμενης. Είπε ότι οι δυο γυναίκες έχουν κοινό τόπο καταγωγής, χωρίς όμως να διατηρούν σχέσεις μεταξύ τους έχοντας ως κοινό σύνδεσμο την ξαδέλφη του θύματος, με την οποία η Έφη ήταν κολλητή φίλη.

Ο εισαγγελέας μίλησε επίσης για τη σχέση της κατηγορούμενης με τον 40χρονο που φέρεται να ήταν το “μήλον της έριδος” και με τον οποίο είχε εμμονή η κατηγορούμενη.

Είπε πως η κατηγορούμενη και ο 40χρονος διατηρούσαν ελεύθερη σχέση και όταν εκείνος έκανε πρόταση φιλίας στην Ιωάννα μέσω Facebook εκείνη “με αξιοπρέπεια και σεβασμό προσπάθησε να την βοηθήσει, να την συμβουλεύσει. Μάλιστα, της έστειλε φωτογραφία και τη συνομιλία της με τον 40χρονο. Η κατηγορούμενη, που ουδέποτε είχε πάψει να ανησυχεί, έστελνε μηνύματα στην παθούσα για το θέμα“.

“Την ρωτούσε τι κανείς με αυτόν τον άνθρωπο. Η Ιωαννα απαντούσε ευγενικά. Ωστόσο, ο 40χρονος δεν παραιτήθηκε από την προσπάθεια και έστειλε και πάλι μήνυμα στην Ιωάννα“, είπε ο Εισαγγελέας.

“Aπό κανένα στοιχείο της δικογραφίας δεν προέκυψε ότι η παθούσα διατήρησε επικοινωνία με τον 40χρονο, σε αντίθεση με όσα μέχρι σήμερα πιστεύει η κατηγορούμενη“, είπε.

“Εγώ πιστεύω ότι υπήρξε κάτι μεταξύ τους, είχε πει στην απολογία της. Η κατηγορούμενη ουδέποτε πείστηκε ότι δεν συμβαίνει κάτι μεταξύ των δυο. Ανέπτυξε αισθήματα μίσους για την παθούσα θεωρώντας ότι την κορόιδεψε. Έκτοτε άρχισε να απεργάζεται σχέδιο εξόντωσης με βιτριόλι”, τόνισε.

Τι είπε για το βιτριόλι

Ο Εισαγγελέας είπε ότι από την έως τώρα διαδικασία δεν κατέστη δυνατό να αντιληφθούν το από πού προμηθεύθηκε το φονικό υγρό η Έφη, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να απασχολεί το δικαστήριο.

“Το δικαστήριο δεν πρέπει να το απασχολήσει το γεγονός για το εάν συνέδραμαν τρίτα πρόσωπα, αλλά ότι στα χέρια της έφτασε το δυσεύρετο χημικό υγρό”, είπε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share