Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συγκλονίζει ο πατέρας του Ζακ Κωστόπουλου: «Είχαν το παιδί μου κάτω και το πατάγανε, είναι πράγματα αυτά;»

Δείτε τη συγκινητική κατάθεσή του

20 Οκτωβρίου 2021 14:37
Συγκλονίζει ο πατέρας του Ζακ Κωστόπουλου: «Είχαν το παιδί μου κάτω και το πατάγανε, είναι πράγματα αυτά;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τον χαρούμενο γιο του, το γιο του που ήθελε να αλλάξει τον κόσμο, τον άνθρωπο που έψαχνε για το δίκιο, μίλησε ο πατέρας του Ζακ Κωστόπουλου, Ευθύμιος κατά τη διάρκεια της δίκης.

Η συγκινητική κατάθεση του πατέρα του Ζακ Κωστόπουλου

Στην κατάθεση του ενώπιον του δικαστηρίου, ο πολιτικώς ενάγων επέρριψε ευθύνες στους αστυνομικούς για τον θάνατο του γιού του λέγοντας: «Δεν ίδρωσε κανενός το αυτί. Για μένα είναι διπλά δολοφόνοι οι αστυνομικοί. Αποκρύψαν στοιχεία. Έκαναν έλεγχο στο τηλέφωνο του γιου μου και όχι στων κατηγορουμένων… Είχαν το παιδί μου κάτω και το πατάγανε. Είναι πράγματα αυτά σε μία πολιτισμένη χώρα;»

δίκη ζακ κωστοπουλου

Πρ: Σας είχε πει ότι κάποιος τον απειλούσε;

Μάρτυρας: Δεν είχε κανένα πρόβλημα, είχε τη στήριξη μας οικονομικά. Δεν ήταν περιθωριοποιημένο άτομο, δούλευε σε εφημερίδα, έπαιζε σε θέατρο είχε και ένα επίδομα. Δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήσω χωρίς χρήματα κι εγώ. Ήμουν δίπλα του και το ήξερε. Μια μέρα πριν φύγω, μου είπε να πάμε στα κλαρίνα και πήγαμε. Ήταν χαρούμενος, είχε διάθεση.

Ωστόσο όπως είπε, στο παρελθόν είχε δεχθεί επίθεση λόγω της ιδιαιτερότητάς του. Ο Ζακ όμως ποτέ δεν θα έκανε ληστεία. Ποτέ δεν ήταν βίαιος.

«Μακάρι να ήταν ληστής και να τον έπιαναν. Θα ήταν εδώ και ζωντανός. Πολλά είναι τα γιατί και θα τα δείτε κι εσείς…», είπε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share