Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Νέες αποκαλύψεις - Αρνείται τα πάντα ο ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό - Πώς γνωρίστηκε με το θύμα

Δηλώνει ότι υπήρξε συναίνεση

20 Οκτωβρίου 2021 13:23
Νέες αποκαλύψεις - Αρνείται τα πάντα ο ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό - Πώς γνωρίστηκε με το θύμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρνείται τα πάντα ο ηθοποιός - σκηνοθέτης, εις βάρος του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη για βιασμό συναδέλφου του το 2020.

Η ηθοποιός κατήγγειλε λίγο πριν το καλοκαίρι τον τέταρτο αυτόν άνδρα, ο οποίος διώκεται στο πλαίσιο του ελληνικού #metoo, στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και στη συνέχεια η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Μάλιστα, ο ηθοποιός - σκηνοθέτης είχε πάει να καταθέσει στον εισαγγελέα τον περασμένο Ιούνιο.

Νέα δίωξη για τέταρτο ηθοποιό - Αντιμετωπίζει το κακούργημα του βιασμού

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο άνδρας δεν αρνείται ότι γνώριζε την καταγγέλλουσα ηθοποιό, αλλά από τη μεριά του επισημαίνει ότι όσα υποστηρίζει εκείνη είναι ψευδή, αβάσιμα και αυτοαναιρούνται από την ίδια με τα όσα έχει καταθέσει.

Ο ηθοποιός - σκηνοθέτης κατέθεσε ότι δεν υπήρξε καμία σεξουαλική επίθεση, αλλά με τη θέληση της συναδέλφου του βρέθηκαν στο σπίτι του και ό,τι έγινε μεταξύ τους ήταν με απόλυτη συναίνεση.

Μάλιστα, ο δικηγόρους του κατηγορούμενου αναφέρει ότι «ίσως η καταγγέλλουσα έχει άλλες βλέψεις», υπονοώντας ότι επιθυμεί την προβολή της.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο ηθοποιός και η καταγγέλλουσα γνωρίστηκαν σε νυχτερινό κέντρο και στη συνέχεια εκείνη πήγε σπίτι του.

Η πλευρά του ηθοποιού υποστηρίζει ότι δεν γίνεται να υπήρξε βιασμός καθώς η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι του ηθοποιού την επόμενη μέρα, γιατί επέστρεψε να πάρει κάτι που ξέχασε.

Η ηθοποιός Σοφία Μανωλάκου, η οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον κατηγορούμενο, δήλωσε χτες ότι «έπεσε από τα σύννεφα» και ότι δεν είχε υποπτευθεί τίποτα, καθώς η ίδια είχε μια πολύ καλή συνεργασία μαζί του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share