Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κακοποίηση 8χρονης στη Ρόδο: Γιατί δεν έχει συλληφθεί η θεία της – Αποκαλυπτικά στοιχεία για τον σύντροφό της

Η 50χρονη έχει ομολογήσει

20 Οκτωβρίου 2021 11:38
Κακοποίηση 8χρονης στη Ρόδο: Γιατί δεν έχει συλληφθεί η θεία της – Αποκαλυπτικά στοιχεία για τον σύντροφό της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ελεύθερη εξακολουθεί να παραμένει η 50χρονη θεία της 8χρονης από τη Ρόδο που υπέστη σεξουαλική κακοποίηση, σε μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η 50χρονη ομολόγησε το σατανικό της σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο κακοποίησε με ανατριχιαστικό τρόπο την 8χρονη, ύστερα έπεισε τη μητέρα του ότι το παιδί έχει βιαστεί από τον παππού του και στη συνέχεια άρχισε να ζητά χρήματα, με σκοπό δήθεν να χρηματίσει ανθρώπους για να «κουκουλώσουν» την υπόθεση.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη «Δημοκρατική της Ρόδου», δεν έχει συλληφθεί καθώς τα αδικήματα τελέστηκαν εκτός του αυτοφώρου.

Αποκαλύψεις για τον βιασμό της 8χρονης στη Ρόδο: Ομολόγησε η θεία - Την κακοποίησε και κατηγόρησε τον παππού

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, δεν αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος της, και η δικογραφία θα κινηθεί με την τακτική διαδικασία αφού συμπληρωθεί με το σύνολο των εργαστηριακών εξετάσεων.

Επίσης, μένει να διαπιστωθεί πώς θα χαρακτηριστεί αρμοδίως από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου η σωματική βλάβη – κακοποίηση που επέφερε στο παιδί, καθώς τα υπόλοιπα αδικήματα (της απόσπασης χρημάτων) αποτελούν πλημμελήματα.

Νέα στοιχεία για την 50χρονη θεία και τον σύντροφό της

Η δράστιδα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας έχει σχέση με έναν νεότερο σε ηλικία άνδρα, που είναι γνωστός στις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και διαμένει σε παράγκα κοντά στον καταυλισμό του Κορακόνερου και του νεκροταφείου του Ταξιάρχη.

Μάλιστα, πέρσι είχαν βρεθεί στην αυλή τους δύο χασισόδεντρα και εις βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Στο πλαίσιο αυτό, αναμένεται να δώσει κατάθεση, με τις αρχές να ερευνούν το ενδεχόμενο να έχει κι αυτός συμμετοχή στην πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα υπόθεση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share