Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Χαμός με Μπέο στο Δημαρχείο Βόλου: «Θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνετε μαύροι στο ξύλο»

Άναψαν τα αίματα στο δημαρχείο Βόλου, με τον Αχιλλέα Μπέο να έχει έντονο διάλογο με μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας

20 Οκτωβρίου 2021 08:26
Χαμός με Μπέο στο Δημαρχείο Βόλου: «Θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνετε μαύροι στο ξύλο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναστάτωση προκλήθηκε στο δημαρχείο του Βόλου λίγο μετά τις 11:00, στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας επένδυσης που αφορά τη δημιουργία Μονάδας Αποθήκευσης, Αεριοποίησης Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG). Τη στιγμή που τα μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας, Στέλιος Λημνιός και Κώστας Βολιώτης, θέλησαν να μπουν και να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη Τύπου, αυτό αρχικά δεν του επετράπη. Όταν οι ίδιοι επέμειναν και μπήκαν στο χώρο, ο δήμαρχος, Αχιλλέας Μπέος.

«Δεν ξέρω αν έχετε φάει ξύλο στο Βόλο, αλλά αν κάνετε φασαρία σήμερα εδώ, θα είναι η πρώτη φορά που θα φάτε ξύλο εδώ. Από μένα. Σεβαστείτε, δεν είναι δημοκρατία αυτό που κάνετε εσείς οι κοπρίτες. Αυτό είναι αλητεία. Αυτά που ξέρατε τελείωσαν. Καθίστε, ακούστε, έχουμε και καφέ. Κουράσατε σε αυτή την πόλη», ακούστηκε να λέει ο κ. Μπέος στους δύο άνδρες.

Στη συνέχεια κλήθηκε η Αστυνομία απαιτώντας να συλληφθούν μετά από μήνυση την οποία θα υπέβαλε ο σύμβουλος του δημάρχου Βόλου Γιώργος Σκλιάς. Όταν όμως ο κ. Βολιώτης αντέτεινε ότι θα υποβληθεί μήνυση και από την πλευρά του προς τον Δήμαρχο Βόλου για απειλή και εξύβριση, τότε οι αστυνομικοί υπαναχώρησαν, αφήνοντάς τους να παραμείνουν στο χώρο της εκδήλωσης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share