Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021

Σοκ στην Κυψέλη: Πατριός κακοποίησε 17χρονη επειδή δεν ήθελε να παντρευτεί έναν 40χρονο

Απίστευτο περιστατικό!

20 Οκτωβρίου 2021 08:09
Σοκ στην Κυψέλη: Πατριός κακοποίησε 17χρονη επειδή δεν ήθελε να παντρευτεί έναν 40χρονο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Κυψέλη, με 17χρονη αλλοδαπή να κακοποιείται από τον πατριό της και τη μητέρα της, επειδή δεν ήθελε να παντρευτεί έναν 40χρονο.

Ο 53χρονος πατριός της, την έκλεισε σε ένα δωμάτιο, τη χτύπησε και την κακοποίησε σεξουαλικά. Μάλιστα, επιχείρησε να την πνίξει και στην εν λόγω ενέργεια συμμετείχε και η ίδια η 47χρονη μητέρα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, στην εκπομπή του Mega «Live News»: «Υπάρχει ένα περιστατικό που έχει εξελιχθεί τα τελευταία 24ωρα, με μια 17χρονη κοπέλα η οποία κακοποιήθηκε από τον πατριό της. Ένα περιστατικό που παραπέμπει στο «νόμο της Σαρίας».

Κακοποιήθηκε λοιπόν από τον πατριό της, επειδή ακριβώς δεν ήθελε να παντρευτεί έναν 40χρονο που της πρότεινε. Ο ίδιος ήταν επίμονος και όταν η κοπέλα αρνιόταν πεισματικά να υπακούσει τις εντολές του, την οδήγησε σε ένα δωμάτιο, την κακοποίησε, την χτύπησε και προσπάθησε μετά να την πνίξει με ένα μαξιλάρι. Μάλιστα αναφέρεται από τους αστυνομικούς και μια απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησής της. Η κοπέλα κατήγγειλε το γεγονός. Άμεση ήταν και η επέμβαση της εισαγγελίας ανηλίκων. Επαναλαμβάνω πως αυτό το περιστατικό συνέβη στην οδό Ιθάκης στην Κυψέλη».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share