Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021

Χαμός σε χωριό της Νάουσας: «Έκρηξη» κρουσμάτων μετά από γάμο!

Σε συναγερμό και οι γύρω περιοχές

19 Οκτωβρίου 2021 22:41
Χαμός σε χωριό της Νάουσας: «Έκρηξη» κρουσμάτων μετά από γάμο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός έχει σημάνει στην Νάουσα, αφού ένα ολόκληρο χωριό σχεδόν και οι γύρω περιοχές μπήκαν σε καραντίνα μετά από γάμο, που έγινε η αφορμή για τη διασπορά του κορωνοϊού, μιας και δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το voria.gr ο γάμος τελέστηκε την περασμένη Κυριακή (10/10) και τις ημέρες πριν από το γάμο, στήθηκαν τρικούβερτα γλέντια με χορούς, με τη συμμετοχή κόσμου χωρίς να τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα, ενώ το ίδιο συνέβη τόσο στο μυστήριο όσο και στο γαμήλιο γλέντι που ακολούθησε.

Κατά πληροφορίες μάλιστα φέρεται τόσο ο γαμπρός όσο και η νύφη την ημέρα του γάμου να είχαν πυρετό, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν ότι νόσησαν κατά τη διάρκεια του γάμου ή στο γλέντι που ακολούθησε.

Κρούσματα σε γάμο στην Νάουσα

Συναγερμός από την «εκτόξευση» των κρουσμάτων

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν τα κρούσματα στο συγκεκριμένο χωριό να εκτοξευθούν ενώ υπήρξε μεγάλη διασπορά καθώς στα γλέντια του γάμου συμμετείχαν και κάτοικοι γειτονικών χωριών αλλά και από τη Νάουσα, με πολλές ελληνικές περιοχές να τίθενται σε επιφυλακή.

Φωτογράφος που ήταν στο γάμο βρίσκεται σε καραντίνα, χωρίς να νοσεί, ωστόσο όπως λέει συγγενείς του που ήταν καλεσμένοι στο γάμο διεγνώσθησαν θετικοί.

Βάσει πληροφοριών της σελίδας τα ενεργά κρούσματα στον δήμο Νάουσας, εκτινάχθηκαν, σχεδόν μέσα σε μια εβδομάδα και από τα 170 που ήταν την περασμένη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, ξεπέρασαν τα 350 εχθές 18/10. Μάλιστα τα 100 από αυτά είναι στο συγκεκριμένο χωριό.

Ο δήμος έχει τεθεί σε κόκκινο συναγερμό με τον δήμαρχο Νάουσας Νίκο Καρανικόλα να σημειώνει, μιλώντας στη Voria.gr, ότι υπάρχει πολύ μεγάλο ιικό φορτίο με τον ίδιο να έχει ξεκινήσει σειρά επαφών τόσο με υγειονομικούς φορείς προκειμένου να υπάρχουν διαθέσιμες κλίνες στο νοσοκομείο της Νάουσας, για περιστατικά κορωνοϊού όσο και με την αστυνομία προκειμένου να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share