Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022

Έκτακτες εξελίξεις με την υγεία του Βασίλη Λεβέντη

Ποια η κατάστασή του;

19 Οκτωβρίου 2021 19:54
Έκτακτες εξελίξεις με την υγεία του Βασίλη Λεβέντη
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος βρίσκεται για 25η ημέρα στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού», έχοντας προσβληθεί από κορωνοϊό.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είχε νοσήσει από τον ιό στις 17 Σεπτεμβρίου και στις 25 παρουσίασε επιδείνωση με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί.

Σύμφωνα με το Mega, που επικοινώνησε με τον αδερφό του, τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι ενθαρρυντικά για την πορεία της υγείας του, αφού έχει βγει από τη διασωλήνωση και αναπνέει σχεδόν μόνος του, ωστόσο μέσω τραχειοστομίας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έχει ανοίξει τα μάτια του και ανταποκρίνεται σε όσα του λένε οι γιατροί, ενώ την ίδια στιγμή αναμένεται μια βελτίωση που γίνεται αργά αλλά σταθερά.

Ο λόγος που δεν είχε εμβολιαστεί

Ο Βασίλης Λεβέντης δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού. Τους λόγους για αυτή την απόφαση είχε παρουσιάσει η σύζυγός του, Αναστασία Μεντεσίδου, πριν από μερικές ημέρες, λέγοντας, μεταξύ άλλων ότι «είχε το πρόβλημα με τη νεφρική ανεπάρκεια και έσπαγαν αγγεία σε όλο του το κορμί. Αυτό τον φόβιζε για πιθανή θρόμβωση και γι’ αυτό το ανέβαλε»

«Εμένα με προστάτευσε το εμβόλιο, δεν κόλλησα Covid και το οφείλω στο εμβόλιο, ας με ακούσει ο κόσμος και ας κάνει το εμβόλιο, για την προστασία του εαυτού του και του απέναντι» είχε πει μιλώντας στο Mega.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share