Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ολυμπιακή φλόγα: Αλλαγές στα δρομολόγια του τραμ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους

19 Οκτωβρίου 2021 12:19
Ολυμπιακή φλόγα: Αλλαγές στα δρομολόγια του τραμ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τρίτη 19 Οκτωβρίου στο κέντρο της Αθήνας λόγω των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για την τελετή παράδοσης - παραλαβής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «ΠΕΚΙΝΟ 2022» στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Όπως ανακοινώθηκε, λόγω της τελετής, προσωρινός τερματικός σταθμός του τραμ είναι η στάση Λεωφόρος Βουλιαγμένης. Ταυτόχρονα, η ΕΛ.ΑΣ ανακοίνωσε ότι στις ακόλουθες οδούς και λεωφόρους περιοχής Δήμου Αθηναίων δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και η στάση και στάθμευση οχημάτων.

Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κατά τις ώρες 06:00΄ έως 13:00΄, κατά μήκος της οδού Αρχιμήδους, στο τμήμα της από την οδό Κλειτομάχου έως την οδό Αντιφώντος.

Κατά τις ώρες 12:00΄ έως 13:00΄:

  • Κατά μήκος της Λ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τη Λ. Βασ. Σοφίας έως τη συμβολή της με την οδό Αρδηττού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και,
  • Κατά μήκος της οδού Αρδηττού, καθ’ όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ολυμπιακή φλόγα: Αλλαγές στα δρομολόγια του τραμ

Τραγωδία στην Αχαΐα: Νεκρός 45χρονος σε φρικτό τροχαίο

Τη ζωή του έχασε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα 45χρονος οδηγός Ι.Χ αυτοκινήτου, Πατρών – Τριπόλεως, στην περιοχή Κριθαράκια Αχαΐας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου του, το οποίο καρφώθηκε σε κολόνα.

Ο θάνατος του 45χρονου ήταν ακαριαίος. Έρευνες για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Πατρών. Ενώ σοβαρό τροχαίο στη Μαραθώνος. Στο νοσοκομείο οδηγός μηχανής.

 Τραγωδία στην Αχαΐα: Νεκρός 45χρονος σε φρικτό τροχαίο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share