Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022

Ντόρα Μπακογιάννη: «Ο καρκίνος πολεμιέται, δε θα το βάλω κάτω»

Το δυνατό μήνυμα της βουλευτή της ΝΔ

18 Οκτωβρίου 2021 19:47
Ντόρα Μπακογιάννη: «Ο καρκίνος πολεμιέται, δε θα το βάλω κάτω»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ντόρα Μπακογιάννη εμφανίστηκε συγκινημένη με την αναπόκριση του κόσμου, μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο, με την ίδια να τονίζει πως θα παλέψει.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο γι’ αυτό το απίστευτο κύμα συμπαράστασης το οποίο έχω λάβει από το πρωί» ήταν τα λόγια της βουλευτή της ΝΔ Ντόρας Μπακογιάννη κατά την αρχική της τοποθέτηση στο πλαίσιο του κύκλου συζητήσεων με τους πολίτες «Η βόρεια Αθήνα συζητά».

Το σχόλιο της Ντόρας Μπακογιάννη για τη διάγνωσή της

Η ίδια κλήθηκε να σχολιάσει το προσωπικό της ζήτημα υγείας από τον συντονιστή, επίσης βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Καιρίδη, σε συνέχεια της πρωινής της ανάρτησης, με την οποία το γνωστοποίησε.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, συνέχισε λέγοντας σχετικά: «Θεωρώ ότι είναι δημόσιο πρόσωπο που έχει κάνει χιλιόμετρα στην Πολιτική έχει υποχρέωση να πει την αλήθεια και για τα θέματα υγείας του. Πρέπει να στείλει ένα μήνυμα σε όλους περνούν το ίδιο ότι δεν είναι μόνοι τους. Να τους πει ότι ο καρκίνος είναι μια αρρώστια η οποία πολεμιέται, σήμερα ακόμα περισσότερο από το παρελθόν. Δεν θα το βάλουμε κάτω. Θα δώσουμε αυτή τη μάχη. Δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου. Ελπίζω όμως να είναι η τελευταία. Ελπίζω κι από αυτή την προσπάθεια να βγω ακόμα πιο δυνατή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Τα μηνύματα που έχω λάβει είναι τόσο πολύ συγκινητικά. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share