Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

«Βόμβα» για τους οδηγούς: Σκέφτεται διόδια στο κέντρο της Αθήνας η κυβέρνηση!

Απίστευτη πρόταση!

18 Οκτωβρίου 2021 16:16
«Βόμβα» για τους οδηγούς: Σκέφτεται διόδια στο κέντρο της Αθήνας η κυβέρνηση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα πραγματικά εντυπωσιακό μέτρο σκέφτονται στην κυβέρνηση, με τον υπουργό Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, να αναφέρει πως μπορεί να δούμε και διόδια στο κέντρο της Αθήνας.

Ο κ. Καραμανλής ανέφερε πως στο τραπέζι των συζητήσεων βρίσκεται το ενδεχόμενο πληρωμής διοδίων για την είσοδο στο κέντρο της Αθήνας, μέτρο που ισχύει σε κάποιες χώρες του εξωτερικού, ώστε να ρυθμιστεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Τα μέτρα για το Δακτύλιο και τα ΜΜΜ

Σε ό,τι αφορά τον δακτύλιο στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, ο κ. Καραμανλής είπε πως θα τεθεί σε ισχύ κανονικά από τις 25 Οκτωβρίου και έδωσε διευκρινίσεις για τη λειτουργία του. Συγκεκριμένα είπε ότι θα κινούνται ελεύθερα τα υβριδικά και euro 6 οχήματα, ενώ επεσήμανε ότι θα υπάρξει μείωση άνω του 50% στις άδειες που είχαν δοθεί μέχρι τώρα για ελεύθερη μετακίνηση στον δακτύλιο.

Για την κατάσταση στα μέσα μεταφοράς, τη στιγμή που ετοιμάζεται η «Γραμμή 4», τόνισε ότι βρίσκονται σε ένα στάδιο προσαρμογής ακόμα και ανέφερε ότι ήδη γίνεται μία πολύ σοβαρή δουλειά για αύξηση των λεωφορείων ενώ παράλληλα προανήγγειλε τη διεύρυνση σταδιακά των ορίων του μικρού δακτυλίου.

Παράλληλα, ο υπουργός Μεταφορών, προανήγγειλε σταδιακά και τη λήψη άλλων, πρόσθετων, μέτρων για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share