Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιαννιτσά: «Τον χτύπησε το σίδερο του φράχτη με τόση δύναμη που του άνοιξε το κεφάλι» λέει ο πατέρας του 27χρονου τραυματία

Κρίσιμα θεωρούνται τα επόμενα 24ωρα

18 Οκτωβρίου 2021 14:55
Γιαννιτσά: «Τον χτύπησε το σίδερο του φράχτη με τόση δύναμη που του άνοιξε το κεφάλι» λέει ο πατέρας του 27χρονου τραυματία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Διασωληνωμένοι σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται οι δύο τραυματίες 27 και 16 ετών μετά το ατύχημα που σημειώθηκε στη διάρκεια αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά το απόγευμα της Κυριακής.

Ο πατέρας του 27χρονου τραυματία, ο οποίος αγωνιά για την τύχη του παιδιού του μίλησε με τρεμάμενη φωνή στο protothema.gr για τις δύσκολες ώρες που περνά η οικογένειά του.

Γιαννιτσά: Σοβαρό ατύχημα σε πίστα Motocross – Μηχανή έπεσε πάνω σε θεατές

«Ο γιος μου είναι πολύ άσχημα. Την ώρα του συμβάντος, ο γιος μου ετοιμαζόταν για να τρέξει στον επόμενο αγώνα, στην πιο μεγάλη κατηγορία με τις μοτοσυκλέτες. Έκανε “ζέσταμα”, έκανε ασκήσεις για να ζεσταθεί το σώμα του ώστε να ξεκινήσει στον επόμενο αγώνα αλλά τον πρόλαβε το κακό, όταν η άλλη μοτοσυκλέτα έχασε τον έλεγχο, πρόσκρουσε πάνω στο φράχτη και τον χτύπησε το σίδερο του φράχτη με τόση δύναμη που του “άνοιξε” το κεφάλι. Μιλούσα με τους γιατρούς πριν από λίγο και τα βλέπουν δύσκολα τα πράγματα για το παιδί μου», λέει ο πατέρας του 27χρονου τραυματία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share