Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βίντεο ντοκουμέντο από το ατύχημα σε πίστα motocross στα Γιαννιτσά: Αγωνία για τους τραυματίες - Δύο συλλήψεις (Video)

Κρίσιμα θεωρούνται τα επόμενα 24ωρα για τους δύο θεατές - Τι δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας

18 Οκτωβρίου 2021 08:54
Βίντεο ντοκουμέντο από το ατύχημα σε πίστα motocross στα Γιαννιτσά: Αγωνία για τους τραυματίες - Δύο συλλήψεις (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Κρίσιμα θεωρούνται τα επόμενα 24ωρα για τους δύο θεατές, έναν 27χρονο και έναν 16χρονο, που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη, μετά από το ατύχημα που σημειώθηκε στη διάρκεια αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά.

Οπως αναφέρει το ant1news.gr, η Αστυνομία συνέλαβε τον 16χρονο αναβάτη της μοτοσικλέτας και έναν 60χρονο υπεύθυνο για την ασφάλεια του αγώνα.

Θρίλερ στα Γιαννιτσά: Σύλληψη 62χρονου που κατέβηκε από το διαμέρισμά του με μαχαίρια για να διώξει παιδιά από πάρκο

Στο αυτόφωρο για παράνομη κατοχή αιχμηρού αντικειμένου οδηγήθηκε ένας 62χρονος, ο οποίος κατέβηκε από το διαμέρισμά του με δύο μαχαίρια, για να διώξει παιδιά από πάρκο στα Γιαννιτσά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το logospellas, το περιστατικό σημειώθηκε στο πάρκο Αγίας Αικατερίνης στα Γιαννιτσά, με το τοπικό μέσο να αναφέρει ότι αγανάκτησε από τη φασαρία που έκαναν παιδιά.

Ο 62χρονος κατέβηκε από το διαμέρισμα του, με δύο μαχαίρια στα χέρια και φώναξε στις παρέες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο να φύγουν. Αστυνομικοί στη συνέχεια, έφτασαν στο σημείο και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου και κρατείται. Ωστόσο σοκ προκαλεί και η είδηση ότι 16χρονη στα Γιαννιτσά έπεσε από μπαλκόνι τετάρτου ορόφου.

Θρίλερ στα Γιαννιτσά

Γαλάτσι: Συνελήφθη ο άνδρας που πυροβόλησε τον ντελιβερά

Συνελήφθη ο άνδρας που είχε πυροβολήσει ντελιβερά στο Γαλάτσι στις 14 Αυγούστου μετά από διαπληκτισμό. Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την Αστυνομία, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο άνδρας συνελήφθη, βραδινές ώρες της 20ης Αυγούστου στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών. Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και για βία κατά υπαλλήλων.

Τι είχε συμβεί

Ειδικότερα, το μεσημέρι της 14ης Αυγούστου διανομέας καταστήματος εστίασης μετέβη στην οικία του κατηγορουμένου στο Γαλάτσι προκειμένου να παραδώσει παραγγελία καφέ.

Ο 42χρονος από κοινού με έτερο δράστη μετέβησαν στο κατάστημα, όπου αρχικά λογομάχησαν με τον διανομέα και στη συνέχεια αφού εξήλθαν, του αφαίρεσαν με χρήση σωματικής βίας το κινητό τηλέφωνο και ο 42χρονος πυροβόλησε προς το μέρος του, με τη σφαίρα να καταλήγει σε σταθμευμένο όχημα. Στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν.

ντελιβέρας Παλαιό Φάληρο ξυλοδαρμός

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share