Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κακοποίηση 8χρονης στη Ρόδο: «Το παιδί έκλαιγε συνεχώς, φοβόταν και έβριζε χωρίς λόγο» λέει η μητέρα

Συγκλονισμένο το νησί

17 Οκτωβρίου 2021 14:54
Κακοποίηση 8χρονης στη Ρόδο: «Το παιδί έκλαιγε συνεχώς, φοβόταν και έβριζε χωρίς λόγο» λέει η μητέρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονισμένη είναι η Ρόδος με την υπόθεση κακοποίησης της 8χρονης με τη μικρή να έχει απομακρυνθεί από το οικογενειακό της περιβάλλον και να αναμένεται να εξεταστεί ξανά από ειδικούς γιατρούς και παιδοψυχολόγους.

Τονίζεται ότι ο παππούς του παιδιού έδωσε ανωμοτί κατάθεση στην αστυνομία Ρόδου, όπου αρνήθηκε κάθε εμπλοκή με την κακοποίηση της 8χρονης. Σύμφωνα με τη Δημοκρατική «έδειξε» ως βασικό ύποπτο τον τωρινό σύντροφο της κόρης του και μητέρας του κοριτσιού.

Σε δηλώσεις της η μητέρα στην κάμερα του STAR δήλωσε ότι «θέλω να λάμψει η αλήθεια. Θέλω να βρεθεί ο υπαίτιος που έκανε κάτι στα παιδιά μου». Όπως είπε το τελευταίο διάστημα είχε διαπιστώσει αλλαγές στην συμπεριφορά του παιδιού, καθώς «το παιδί ήταν συνέχεια κλαμένο, φοβόταν και έβριζε χωρίς λόγο».

Όπως είπε στην αστυνομία είχε δει κάποια σημάδια στο παιδί: «Δεν ξέρω τι έχει συμβεί και εάν έχει γίνει κακό στο παιδί μου. Εγώ δεν γνωρίζω τίποτα, εάν ήξερα θα σας το έλεγα. Πριν από λίγες ημέρες το παιδί μου παραπονέθηκε ότι είχε κάποιες ενοχλήσεις».

Ο παππούς δήλωσε πως «δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Τι να κάνει αυτό το παιδί στην κοινωνία τώρα… Θα θυμάται την κακομεταχείριση αυτή».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share