Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021

Νοσοκομείο Ρίου: Γιατρός κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο

Συναγερμός!

16 Οκτωβρίου 2021 17:04
Νοσοκομείο Ρίου: Γιατρός κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην Πάτρα η καταγγελία εις βάρος γιατρού στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών για ασέλγεια σε ανήλικο και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η υπόθεση συνέβη στο παρελθόν, αλλά πλέον έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, όπως γράφει το tempo24.news.

Αυτό που οδήγησε στις κατηγορίες εναντίον του είναι οπτικό υλικό στο οποίο, σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιατρός εμφανίζεται να κάνει άσεμνες πράξεις στο ανήλικο.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η υπόθεση έχει απασχολήσει και τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών και έχει τεθεί θέμα επιβολής κυρώσεων, ωστόσο, δεν έχει προχωρήσει καθώς πρώτα πρέπει να αποφανθεί η δικαιοσύνη για το αν οι κατηγορίες ευσταθούν.

Ενήμεροι για την καταγγελία είναι και η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών και η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Η διοίκηση, από πλευράς της, έχει παραπέμψει τον φάκελο της υπόθεσης στο υπουργείο Υγείας το οποίο θα αποφασίσει αν θα τεθεί ο γιατρός σε αναστολή.

Τέλος, το αν ή όχι οι κατηγορίες εναντίον του γιατρού ευσταθούν θα το εξετάσει το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών, αφού η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share