Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ρόδος: Σοκάρει η ζωγραφιά της 8χρονης που φέρεται να βιάστηκε (Video)

«Δεν είναι χαλασμένο το παιδί» λέει η γιαγιά του

15 Οκτωβρίου 2021 19:44
Ρόδος: Σοκάρει η ζωγραφιά της 8χρονης που φέρεται να βιάστηκε  (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ολοένα και περισσότερες φρικιαστικές λεπτομέρειες «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την υπόθεση της 8χρονης στη Ρόδο που φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού.

Σύμφωνα με τη γιαγιά της 8χρονης που μιλά στο LIVE News θα επαναληφθεί η ιατροδικαστική εξέταση. «Ήταν χτυπημένο αλλά δεν είναι χαλασμένο. Ήμασταν όλη νύχτα στην αστυνομία μέσα, απλώς είναι χτυπημένο. Τώρα βεβαιώθηκαν ότι δεν είναι χαλασμένο το παιδί», δήλωσε η γιαγιά της 8χρονης. Η μητέρα της 8χρονης συνεχίζει να δηλώνει άγνοια για την κακοποίηση στην οποία φέρεται να υπέπεσε η κόρη της.

Το παιδάκι το έχουν λωλάνει ψυχολογικά, να λείπει η μάνα, να παίρνει τηλέφωνο, να λείπει 7-8 μήνες από τη Ρόδο, 9 μήνες από την Ρόδο. Συνέχεια γίνεται αυτό το πράγμα.

Σοκ από την ζωγραφιά του κοριτσιού

Ανάμεσα στις ενδείξεις που υπάρχουν για το πρωτοφανές έγκλημα σύμφωνα με όσα έπαιξε το Mega, είναι μια ζωγραφιά του ανήλικου κοριτσιού.

Η 8χρονη φαίνεται να είχε ζωγραφίσει ένα κοριτσάκι το οποίο κλαίει δίπλα σε μια καρδιά. Ίσως ένας τρόπος να στείλει ένα μήνυμα για το κακό που της συνέβαινε.

Σε ιατροδικαστική εξέταση έχουν υποβληθεί και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας όμως μόνο η 8χρονη έχει μεταφερθεί σε δομή και έχει απαγορευθεί κάθε επαφή των συγγενών με την ανήλικη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share