Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Eπίθεση με βιτριόλι: Αυτό ειναι το ντοκιμαντέρ που ενέπνευσε την 36χρονη Έφη! (Video)

Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση

15 Οκτωβρίου 2021 18:09
Eπίθεση με βιτριόλι: Αυτό ειναι το ντοκιμαντέρ που ενέπνευσε την 36χρονη Έφη! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό είναι το ντοκιμαντέρ από το οποίο η 36χρονη κατηγορούμενη με το βιτριόλι εμπνεύστηκε την επίθεση στην Ιωάννα, όπως αποκάλυψε το LiveNews. Παράλληλα, από την χθεσινή απολογία της 36χρονης Εφης προκύπτουν πλέον σαφείς ενδείξεις ότι πιθανόν η δράστιδα της επίθεσης με το βιτριόλι στην Καλλιθέα, σχεδίαζε άμεσα νέα εγκληματική επίθεση.

Πρόκειται για την ιστορία της Ναόμι Όνι που δέχθηκε επίθεση το 2012 στη Βρετανία ενώ γυρνούσε από τη δουλειά της. «Θέλω να καταλάβουν τον πόνο που έχω υποστεί εγώ και η οικογένειά μου. Ελπίζω να μην το κάνουν σε κανέναν άλλον», δήλωσε η Ναόμι.

Στην σειρά ντοκιμαντέρ Real Stories περιγράφει τι έζησε την νύχτα της επίθεσης

«Κάτι κέντρισε την προσοχή μου. Κοίταξα δίπλα μου. Θυμάμαι οτι έβλεπα κάτι μαύρο και το πρόσωπο κάποιου να είναι καλυμμένο. Θυμάμαι ότι αμέσως άρχισα να ουρλιάζω», υπογράμμισε επίσης η Ναόμι.

Η Ναόμι δεν μπορούσε να φανταστεί ποιός θα μπορούσε να της είχε κάνει κάτι τέτοιο. Όπως και στην περίπτωση της 36χρονης κατηγορούμενης όμως που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα δράστης ήταν μια γυναίκα και γνωστή του θύματος.

Η Ναόμι είχε δεχθεί επίθεση από μια παιδική της φίλη γιατί την ζήλευε. Η Ναόμι Όνι λέει ότι όταν είδε το τραυματισμένο πρόσωπό της στον καθρέφτη ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή της.

Αιτία ότι την θεωρούσε πιο όμορφη από την ίδια. «Δεν ήξερα ότι αισθανόταν έτσι», δήλωσε η ίδια.

Κοινό σημείο των δύο δραστριών - Και οι δύο παρακολουθούσαν το θύμα τους

Την Μαίρη την πρόδωσε η τσάντα της καθώς κρατούσε την ίδια τσάντα και στην επίθεση και την ημέρα που ανακρίθηκε αλλά και κάποια στοιχεία από το κινητό της.

Ήμουν τρομοκρατημένη για το γεγονός οτι νόμιζα οτι ήξερα κάποιον για 10χρόνια και τελικά δεν τον ήξερα καθόλου. Οι συμπτώσεις μάλιστα γίνονται όλο και περισσότερες.

Η δράστρια της επίθεση στην Όνι φαίνεται πως είχε εμπνευστεί από την επίθεση στην Piper το 2008 καθώς η Όνι ήξερε πως η παιδική της φίλη είχε συγκλονιστεί από το παρόμοιο.

Έτσι και η 36χρονη κατηγορούμενη αποφάσισε να ρίξει βιτριολι στην Ιωάννα εμπνευσμένη από την την επίθεση στη Ναόμι.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share